بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه به نظرم اصلا اچ پی وی ندارید چون عفونت شدید جزو نشونه هاش نیست فقط سوزش و خارش شدید و زگیل میتونه ...
اتفاقا اصلا ربطی به سوزش و خارش نداره من نه سوزش داشتم نه خارش نه زگیل پاپ اسمیرم هم منفی شد چکاپ سالانه دادم گفتن اچ پی وی مثبته ... فقط یکمی ترشحات داشتم ... ممکنه شما ویروس خاموش داشته باشی و با ضعیف شدن سیستم ایمنی فعال بشه
سلام ببخشید من پاپ اسمیر دادم هیچ ضایعه یا سرطانی رو نشون نداد یعنی منفی بود. ولی عفونتم شدید بود. ز ...
اتفاقا اصلا ربطی به سوزش و خارش نداره من نه سوزش داشتم نه خارش نه زگیل پاپ اسمیرم هم منفی شد چکاپ سالانه دادم گفتن اچ پی وی مثبته ... فقط یکمی ترشحات داشتم ... ممکنه شما ویروس خاموش داشته باشی و با ضعیف شدن سیستم ایمنی فعال بشه
من یک بسته کامل پلمپ شده مکمل AHCC برای درمان HPV از امریکا برام فرستادن تا اخر 2027 هم تاریخ داره اگر تهران کسی خواست میفروشم قبلش هم میتونید به دکتر یا داروخانه معتمد نشون بدید و تایید اصل بودن بگیرید.