2777
2789
سلام ببخشید من پاپ اسمیر دادم هیچ ضایعه یا سرطانی رو نشون نداد یعنی منفی بود. ولی عفونتم شدید بود. ز ...

نه به نظرم اصلا اچ پی وی ندارید چون عفونت شدید

جزو نشونه هاش نیست فقط سوزش و خارش شدید و زگیل میتونه نشونه هاش باشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه به نظرم اصلا اچ پی وی ندارید چون عفونت شدید جزو نشونه هاش نیست فقط سوزش و خارش شدید و زگیل میتونه ...

اتفاقا اصلا ربطی به سوزش و خارش نداره من نه سوزش داشتم نه خارش نه زگیل پاپ اسمیرم هم منفی شد چکاپ سالانه دادم گفتن اچ پی وی مثبته ... فقط یکمی ترشحات داشتم ... ممکنه شما ویروس خاموش داشته باشی و با ضعیف شدن سیستم ایمنی فعال بشه

سلام ببخشید من پاپ اسمیر دادم هیچ ضایعه یا سرطانی رو نشون نداد یعنی منفی بود. ولی عفونتم شدید بود. ز ...

اتفاقا اصلا ربطی به سوزش و خارش نداره من نه سوزش داشتم نه خارش نه زگیل پاپ اسمیرم هم منفی شد چکاپ سالانه دادم گفتن اچ پی وی مثبته ... فقط یکمی ترشحات داشتم ... ممکنه شما ویروس خاموش داشته باشی و با ضعیف شدن سیستم ایمنی فعال بشه

من یک بسته کامل پلمپ شده مکمل AHCC برای درمان HPV از امریکا برام فرستادن تا اخر 2027 هم تاریخ داره اگر تهران کسی خواست میفروشم قبلش هم میتونید به دکتر یا داروخانه معتمد نشون بدید و تایید اصل بودن بگیرید.