2777
2789
عنوان

کارما

118 بازدید | 18 پست

سلام خانما...من یه دوست پسر دوساله هم دانشگاهی داشتم که قرار بود ازدواج کنیم...ولی بعد دوسال زد زیرش...

تمام مدت دوسال چون دانشگاهمون شهر دیگه بود و اون غذای سلف بدش میومد من مرتب غذا درست میکردم با هزینه خودم براش میبردم و چون دستش خالی بود پول قرض میدادم و ازش پس نمیگرفتم ..کادوهای گرون دادم بهش..ب خاطر اینکه رابطمو همیشگی میدونسم...اولین روز تولدم برام کفش خرید و دومین روز تولدم کلا به روی خودش نیاورد و خلاصه ب خاطر کشمکش ها و ارزش قائل نبودنش دعوا شد و همو بلاک کردیم جدا شدیم

یادمه وقتی بحثمون میشد همش دین مذهب منو مسخره میکرد میگف مامانت فقط بلده چادر سر کنه نماز بخونه هیچی بهتون یاد نداده🥲درحالیکه همون مامانم همش میگف براش غذا درست کن چون مشکل مالی داره!!اعتقاداتش با من فرق داشت و کلی اهانت و فحش با هر دعوایی میشنیدم....جدا از قلب شکسته ،توهین فحش ب خانوادم و پول و جوونیم حالا هفت ماه از جدایی گذشته و نمیدونم چرا نفرینم نمیگیره....!نمیتونم درسمو بخونم گذاشتم کنار فقططط قلبم سنگین میزنه...

دعای القمه رو کسی تجربشو داره لطفا بگه...نفرین ب من برنمیگرده چون مظلوم داستان بودم الانم مطمنم به اعتقادات من داره میخنده مسخرمون میکنه پس دلتون براش نسوزه 🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا حالا برای خودت پیش اومده عزیزم ک تاوان کار کسیو دیده باشی؟

اره عزیزم هرتهمتی زدن هر چیزی گفتن دقیق همون بلا سرشون اومده و با عزیزاشون جواب پس دادن

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

هیچ مردی تکرار میکنم هیچ مردی ارزش اینو نداره درس و سلامت روانت رو از دست بدی فورن فورن میری درس تو میخونی فهمیدی تو تا اینجا زحمت نکشیدی یه بی سروپا زندگی تو بهم بزنه کارما به وقتش کمر شو میشکنه بدو برو درس تو بخون تا عصبانی نشدم 😑😑😑😑

عزیزم دلمون که براش قطعا نمیسوزه

ولی تو هم خودت با عقلت تصمیم گرفتی باهاش تو رابطه بری و بمونی و اون همه محبت کنی پس این زیاد مظلومیت حساب نمیشه که منتظر کارماش باشی

البته تمسخر عقیدتی حتما تاوان سنگین داره...

صبر کن صبر

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

یه عرق خور که مرتب ب امام و خدا و پیغمبر فحش میداد وگرونی دلارو از اعتقاد من بدبخت میدونس

خب شما که دیدی اینجوره همون اول باید کات میکردی بهنطرم کبوتر با کبوتر باز با باز

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

عزیزم بزار مسخره کنه مگه ارزش تو به حرفای اونه بعدم نفرین زیاد فقط باعث آسیب به خودت میشه یه کلام بگ ...

نمیدونم چرا ناامیدم😔از بس ک شنیدم ظالم همیشه سالم

چرا من انقد باید یاد حرفاش بیوفتم قلبم درد بگیره و اون راحت زندگیشو کنه

عزیزم دلمون که براش قطعا نمیسوزهولی تو هم خودت با عقلت تصمیم گرفتی باهاش تو رابطه بری و بمونی و اون ...

من با عقلم رفتم که بهم گف قصدم ازدواجه

هزاربار هم اومدم بیرون ولی نزاشت جدا شیم!!!چرا؟چون اونجا من براش سود بودم...اره با عقلمم خرج کردم ولی نه برای حیوونی ک نیتشو نمیدونسم...