2777
2789
عنوان

معلم عقده ای

1 بازدید | 11 پست

معلم عربیه همه بچه ها بدشون میاد ازش خیلی سختگیر و وحشی فقط پاچه میگیره باور نمیکنید رفتارشو با دانش آموزا

دخترش هم پایه های پایین ترو درس میده انقدر خوبه اخلاق دخترش و درس دادنش که نگو خودش انگار وحشی

پاچه بچه هارو میگیره نمیزاره کسی آب بخوره اون دفعه اشک یکی از بچه هارو در آورد امروز هم خواست درس بپرسه اسم منو گفت گفتم نتونستم بخونم جدی هم وقت نکردم برای درسش بخونم برگشته

میگه ما از اول سال منتظریم تو درس بخونی جوابشو دادم گفتم شما تاحالا از من درسی نپرسیدین که من قبلاً خونده باشم یا نباشم اولین بار بود میپرسد ازم

ما 50 میلیون پول مدرسه میدیم که معلم خوب بهمون درس بده نه این خانم که اخلاق هم نداره خوب هم درس نیومده چندین بارم اعتراض کردیم گفتن نه این تو مدارس تیزهوشان هم درس میده شما نمیفهمید بهترین معلمه و از این حرفا

واقعا که دیگه همه مدرسه خستهه شدیم

چند وقت پیش دوستم گلوش درد میکرد سرفه شدیم داشته بدبخت صداش در نیومده اب خورد برگشته چنان دادی زده که از دفتر مدرسه اومدن گفتن چی شده

دوستم بدبخت گلوش درد میکرد صداش در نمیومد جواب این ادم عقده ای رو بده

کاشکی از این معلما یه تست سلامت اعصاب روان بگیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این مدل تاپیکا استارتر درمورد یه معلم حرف میزنه

ولی یه مشت کاربر عقده ای بی فرهنگ میان به کل معلما و دانشجوهای فرهنگیان توهین میکنن

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج) بفرستید💚🌱

تو این مدل تاپیکا استارتر درمورد یه معلم حرف میزنهولی یه مشت کاربر عقده ای بی فرهنگ میان به کل معلما ...

نه منظورم با همه معلما نیست خاله خودمم معلمه خودم انقدر معلم خوب دارم با عده ای هستم

نه منظورم با همه معلما نیست خاله خودمم معلمه خودم انقدر معلم خوب دارم با عده ای هستم

بله میدونم

منظورم بعضی کاربراس که مشخصه به معلما حسادت دارن

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج) بفرستید💚🌱