2777
2789
عنوان

شام تولد

63 بازدید | 8 پست

خانما با توجه به اینکه باردارم و ماه ۸ ام میخواستم تولد دخترم که اخر هفتس یه غذایی که بشقاب و پیش غذا و دسز و اینا نخواد درست کنم که خیلی بهم فشار نیاد ...همسرم گفت ابگوشت بذار که کنارش نخوای سالاد و سالاد ماکارانی و اینا بذاری دردسرش کمتره .... از اونور مامانم اینا پیشنهاد دادن ماکارانی بهتره ... حالا من موندم این وسط اصلا این غذاها مناسب هست؟! اینم بگم هنوز معلوم نیست ناهاره یا شام تولدش . مهمونام ۲۰ نفرن و حدود ۷ تاشون بچن . و همم خودین یعنی مادر پدرامون و خواهر برادرامون .

اینم تاکید کنم که برنجی. چون باید ظرف برنج و خورشت و سالاد و غیره بذارم جدای درست کردنش چون خونمونم کوچیکا خیلی سختم میشه اینو دقت کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از بیرون بگیر خودتو اذیت نکن

هزینه اش زیاد میشه ....۲۰ نفرن من دقیقا به تعداد هم بگیرم ۶ ۷ تومت در میاد. در حالیکه اگر گوشتو خودمم بگیرم چرخ کنم و درجه یک هم باشهه یکی دو کیلو گوشت و یه تومنم فوقش ماگارانی یا نخود و نون میبره میشه ۳ تومن😂 دم زایمانمم هست میترسم یهو لازممون شه

غذای برنجی از بیرون بگیریا فینگر فود سفارش بده

هزینه اش زیاد میشه ....۲۰ نفرن من دقیقا به تعداد هم بگیرم ۶ ۷ تومت در میاد. در حالیکه اگر گوشتو خودمم بگیرم چرخ کنم و درجه یک هم باشهه یکی دو کیلو گوشت و یه تومنم فوقش ماگارانی یا نخود و نون میبره میشه ۳ تومن😂 دم زایمانمم هست میترسم یهو لازممون شه