2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

114 بازدید | 20 پست

تاپیک قبلی جواب ندادید😢رابطه محافظت نشده داشتم نمیخوام بادار بشم ترسیدم و چهار تا قرص ال دی عادی خوردم و بعدش که توی نت سرچ کردم دیدم ال دی عادی اثری نداره قرص اورژانسی گرفتم گفته بودن بهش که یدونه کافیه من دوتاشو خوردم ولی نگرانم

ممکنه قرص ال دی هایی ک قبلش خوردم اثر گذار باشه روی قرص اورژانسیه و باعث بشه حامله بشم؟ یا ربطی نداره؟

ممنون میشم جواب بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره ولی هورمون های بدنت این همه قرص هورمونی حسابی میریزه بهم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اکه ال دی بخوری فک کنم به فاصله چن ساعت ۴ تا ۴ تا بخوری.

اورژانسی هم اگه توی بسته اش یکی بود و شما دوتا بسته خوردی زیادیه. ولی اگه توی بسته دوتا بود و دوتاش رو هم خوردی درسته.

الان چاره ای جز صبر کردن نداری.

اگه استرس بگیری بیشتر دیر میکنه ولی با این حجم قرصی که شما خوردی و هورمون به بدنت وارد کردی اصلا انتظار به موقع یا درست اومدن پریودت رو نداشته باش.

چیکار کردی با خودت واااای اگر بدونی چه قدررر عوارض داره این قرص اورژانسی و اون چندتا قرص ال دی که خوردی دیگه سمت رابطه ی اینجوری نمیرفتی و سفت و سخت میگرفتی

مراقبه سلامتیت باش عزیزم قرص اورژانسی فقط دو بار در سال مجازه استفاده کنی اصلا دیگه نخور چیزی