2777
2789
عنوان

دلم میخواد

135 بازدید | 21 پست

من پسرم ۲۶ سالمه

دلم میخواد زنم ۳۰ سالش باشه یا ۲۹ سال به بالا.....

جدا از شرایط ازدواج و اخلاق و درک مقابل و ازین حرفا

بنظرتون دلم درست میگه؟؟؟

اونوقت ۲۹ ۳۰ به بالا ها همه ازدواج میکنن؟؟؟

حتی طلاق گرفتم باشه من راضیم😅

ولی فک میکنم حداقل وقتی ۳۰ سال بشیم میفهمیم زندگیمون قراره چه جوری بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه بستگی به آدمش داره

ممکنه یکی با ۲۵ سال سن بفهمه و درک کنه خیلی چیزارو

یکی هم با ۴۰ سال سن آمادگی زندگی مشترک نداشته باشه

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

ببین پسر خوب دخترا اگه اندازه ۲ روزم از پسر بزرگتر باشن حس مامانی بهشون دست میده و امر و نهی میکنن چه برسه به چند سال ....گفتم که بدونی 😉

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

دیگه بستگی به آدمش داره ممکنه یکی با ۲۵ سال سن بفهمه و درک کنه خیلی چیزارویکی هم با ۴۰ سال سن آمادگی ...

قبول دارم...

ولی خب واقعا کسی نمیتونه بگه من میتونم یا نه

خیلیام فعک میکنن که اوکین و میتونن

قبول دارم...ولی خب واقعا کسی نمیتونه بگه من میتونم یا نهخیلیام فعک میکنن که اوکین و میتونن

خب مسئله همینه

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

خیلیا تعصبین...و خب انتقاد رو خیلیا قبول نمیکنن و برعکس عصبی میشن و فک میکنن همه چیو میدونن و بلدن.. ...

آره

یه سریا رو باید رها کرد تا بفهمن کسی با همچین ادمایی نمیتونه بمونه

خوبه ....پیداش کنی اونیکه میخوایو ایشالا

اگه تاپیکامو نگاه کرده باشین یه مدت خیلی تو فاز ازدواج بودم......

فعکر میکردم خبریه و قراره همه چی عالی باشه....

کم کم فهمیدم که علاوه بر این که سخته هر چیم اصرار کنی دور تر میشی و کلا سعی کردم زندگی خودمو بکنم و سرم تو کار خودم باشه.......

اگه تاپیکامو نگاه کرده باشین یه مدت خیلی تو فاز ازدواج بودم......فعکر میکردم خبریه و قراره همه چی عا ...

کلا قانون جذب همینه ....رها کن بهش فکر نکن تا بدستش بیاری .... چون زیاد فکر کردن بهش فکرای منفی رو هم به همراه میاره و همینش جذبو دیر میکنه ....ایشالا بهترینها سر راهت میاد ....ولی خیلی از خودت بزرگترم انتخاب نکن چون پشیمون میشی

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز