2821
2789
عنوان

دلم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 21 پست
کلا قانون جذب همینه ....رها کن بهش فکر نکن تا بدستش بیاری .... چون زیاد فکر کردن بهش فکرای منفی رو ...

نه بحث بزرگ تر از خودم نبود.....خودمم مثلا بشم ۳۰ ۳۱ ۳۲ که بتونم برم سراغ ۳۰ ساله

اخه بخدا اونی که ۳۰ سالشه یه خط مشخصی داره پیروی میکنه تا کسی که ۲۲ تا ۲۵ ۲۶ سالشه دیگه......

جدیدا گذاشتم کنار این موردو

رفتم تو مطب با یه پسر بازی میکردم کوچولو بود

بعد چون هی زیاد میرم اون مطب میام منشیش گفت بابای خوبی میشی

تو ولاس پایتونم خب کلا دو تا دختر وجود دارن بقیه همه زیر ۱۸ سالن بهم میگن اقای فلانی اقای فلانی چون درسمم خوبه سوالشونو ازم میپرسن و یکیشون اومد پی وی ازم کد جلسه پیشو میخواست فرستادم.....

انگاری سنگ و سفت باشی بهتره نمیدونم

حالا اگه برم به یکیشون بگم ازت خوشم میاد شک ندارم مطمئنم جوری رفتار میکنه انگاری خار دارم یا جن دیده

نه بحث بزرگ تر از خودم نبود.....خودمم مثلا بشم ۳۰ ۳۱ ۳۲ که بتونم برم سراغ ۳۰ سالهاخه بخدا اونی که ۳۰ ...

سن مناسب ازدواج برای هر دو ۳۰ به بعد خوبه من تو اکثر تاپیکا گفتم ....ولی ممکنه آدم سخت پسندم بشه به مرور .....من خودمم اینجا از یکی خوشم میاد و باهاش همصحبتم و خیلی باشخصیته ولی همش میگم اگه یه وقت درخواست بده شاید دیگه مثل قبل ازش خوشم نیاد ....ما دخترا خودمونم اصلا نمیدونیم چی میخوایم 😂

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سن مناسب ازدواج برای هر دو ۳۰ به بعد خوبه من تو اکثر تاپیکا گفتم ....ولی ممکنه آدم سخت پسندم بشه ب ...

از شخصیتش خوشتون اومد؟؟؟

عکس و اینارو هم دیدین؟؟

مگه اولش به ظاهر نیست؟

از شخصیتش خوشتون اومد؟؟؟عکس و اینارو هم دیدین؟؟مگه اولش به ظاهر نیست؟

نه ندیدمش ...از کاربرای اینجاس ....خیلی آقا و با شخصیته ....بی شک وزنه سنگینه سایته ....خوب اینجا تو مجازی حرف اولو ظاهر نمیزنه ....شخصو از حرفاش میشه فهمید چه جور آدمیه

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!!