2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar روزای زوج مبفرستی خصوصییش

توضیحاتش رو بخون

چون به انسان نعمت داديم اعراض كرد و خويشتن به يك سو كشيد، و چون گزندى به او رسيد نوميد گرديد. (اسرا ۸۳) خودمو نه مذهبی میدونم نه دیندارم نه خدا ترس ، ادعای عنسانیت هم ندارم ، پس اگه توهینی کردی و در جواب بی ادبیت شستمت، پهنت کردم رو بند، جلو آفـ☀️ـتاب و دو تا گیره خشـ🎀ـگل زدم روت اصلا ناراحت نشو 🥹🤝🌹فقط زودتر خشـ🗿ـک شو بند رو شلوغ نکنی 🫶🏼

@niniyar روزای زوج مبفرستی خصوصییش توضیحاتش رو بخون

عزیزم چجوری لینک تاپیک بفرستم؟

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

لینک تاپیک مورد نظر رو از اون بالا که نوار زرده کپی میکنی بعد میری پیوی نی نی یار از چسباندن استفاده میکنی

چون به انسان نعمت داديم اعراض كرد و خويشتن به يك سو كشيد، و چون گزندى به او رسيد نوميد گرديد. (اسرا ۸۳) خودمو نه مذهبی میدونم نه دیندارم نه خدا ترس ، ادعای عنسانیت هم ندارم ، پس اگه توهینی کردی و در جواب بی ادبیت شستمت، پهنت کردم رو بند، جلو آفـ☀️ـتاب و دو تا گیره خشـ🎀ـگل زدم روت اصلا ناراحت نشو 🥹🤝🌹فقط زودتر خشـ🗿ـک شو بند رو شلوغ نکنی 🫶🏼

@ازسارابپرس

این کاربر معمولا تو تاپیکاش آموزش میزاره بزار یه نگاه کنم ببینم آموزش تصویری چیزی پیدا میکنم براتون یا نه

عزیزم چجوری لینک تاپیک بفرستم؟

سلام

این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-تاپیک

@0a

@ازسارابپرس 💖

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلاماین تاپیک رو بخونین:https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-تاپیک@0a @از ...

سلام عزیزم ممنونم تازه پیداش کرده بودم همین تاپیکت رو دیگه خودت زحمتش رو کشیدی🥰🌸

سلام عزیزم ممنونم تازه پیداش کرده بودم همین تاپیکت رو دیگه خودت زحمتش رو کشیدی🥰🌸

خواهش می کنم 💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلاماین تاپیک رو بخونین:https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-تاپیک@0a @از ...

خیلی ازت ممنونم عزیزدلم

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

خیلی ازت ممنونم عزیزدلم

خواهش می کنم 💖