2821
2789
عنوان

دخالت

79 بازدید | 11 پست

من با شوهرم یه مدت سر مسائل بچه دار شدن و رفت و آمد نکردن با فامیل دعوامون شد اولاش من دعوامونو پنهان میکردم بعد آشکار کردم همه فهمیدن بعد ما ای وی آف کردیم حتی من به دوست های خانوادگیم اصلا چیزی نگفتم تا از فامیلای شوهرم شنیده بودم حالا اون روز جاریم برگشته میگه به دوستای خانوادگیت چیزی نگو اصلا هیچی نگو بهشون من هر نفهم هم گفتم چی گفتن بهت درباره من من اصلا چیزی نگفتم و فلان خواستم بهش ثابت کنم ولی بعد پشیمون شدم باید بهش میگفتم گوه خوریش به تو نیومده به تو چه ربطی داره زندگی خودمه اولا نگفتم دوما بگم هم به تو ربطی ندارد تصمیم دارم دیدمش بهش بگم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم لابد یه مشکلی داری که حتی خانواده خودت هم اینو بهت میکن، بهتره به جای اینکار ضعفت رو قبول کنی و درصدد رفع کردنش بربیای نه اینکه به بقیه بتوپی و کم محلی کنی

عشقم❤️💍S

عزیزم لابد یه مشکلی داری که حتی خانواده خودت هم اینو بهت میکن، بهتره به جای اینکار ضعفت رو قبول کنی ...

همش کم محلیم میکنن ضایم میکنن در صورتی که من سعی میکنم باهمه مهربون باشم ...هرچی برا خودم میخرم سعی میکنم برا خواهرم بخرم ولی اون کثافت همش مسخرم میکنه منم تصمیم گرفتم بشم مثل خودش

عزیزم لابد یه مشکلی داری که حتی خانواده خودت هم اینو بهت میکن، بهتره به جای اینکار ضعفت رو قبول کنی ...

آخه اصلا من درباره ای وی آف با دوستام اصلاااا حرفی نزدم حتی پیام داده بود گفت فلانی میگه ای وی آف کردی من به دوستم گفتم نه و دروغه و فلان حتی پیام هارو به جاریم نشون هم دادم ولی اشتباه کردم باید میگفتم به تو چه

همش کم محلیم میکنن ضایم میکنن در صورتی که من سعی میکنم باهمه مهربون باشم ...هرچی برا خودم میخرم سعی ...

خب اشتباهت همینه خیلی ولو میشی براشون، آدما وقتی ببینن کسی براشون ولو میشه دیگه نمیخوانش، سعی کن بیشتر قدر خودت رو بدونی و به خودت احترام بزاری، جوری رفتار کن رقیه حد و حدودشون رو بدونن، کم محلی هم درست نیست یجور بی احترامیه ولی زیادی هم خوب نباش، جدی و منطقی باش

عشقم❤️💍S

اگه به کسی چیزی نگفتین بقیه از کجا فهمیدن؟ شوهرتون بهشون گفته یا چی؟ بالاخره از یه جایی فهمیدن، هر چند مسئله مهمی همنیست و نیازی به پنهونکاری هم نبود ولی خب میتونستی به جاریت بگی این موضوع شخصیه و به خودمون مربوطه، نه اینکه قسم آیه بیای و خودتو اثبات کنی، الانم هیچی نگی بهتره، حرف به موقعش خوبه

عشقم❤️💍S

اگه به کسی چیزی نگفتین بقیه از کجا فهمیدن؟ شوهرتون بهشون گفته یا چی؟ بالاخره از یه جایی فهمیدن، هر چ ...

این جاریم یه مدت هم باهام خیلی لج بود جوابشو تو جمع دادم خودشو جمع کردباهام رفیق شده ولی اون روز من عقب مانده برگشتم دارم بهش ثابت میکنم بگو اون چه کارست اخه

این جاریم یه مدت هم باهام خیلی لج بود جوابشو تو جمع دادم خودشو جمع کردباهام رفیق شده ولی اون روز من ...

اشکال نداره حالا گذشته ها گذشته خودتوناراحت نکن، الانم چیزی نگو سر موضوع رو باز نکن بزار فککنه اصلا برات مهم نبوده و بهش فکرنمیکنی، اینجوری بهتره، اگه باز حرفشو پیش کشید بدون هیچ بی احترامی یا پرخاشگری بگو عزیزم این مسئله شخصیه به خودمون مربوطه ، همین

عشقم❤️💍S