2777
2789
اگر پزشکی یا دانشجوی پزشکی هستید باید مفهوم اتوفاژی رو شنیده باشیدضمنا نیاز به اثبات نداره کلام خداس ...

عزیزم ی رفرنس بگو کدوم سرفصل کدوم بخش ک من برم بخونم

خیلیی مفاهیم هستن حرف زده میشن ولی معتبر نیستن ک توی رفرنس ها بیاد

اگه هست خوشحال میشم معرفی کنید

حرف عالم و ادم ؟؟؟ اینطوری بود ک درس نمیخوندیم عزیزم ب حرف بقیه درمان میکردیم ببین اقدس و صغری چیمیگن همونو انجام میدادیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رشتم حسابداریه نه تجربی پز رشتتم برای دیگران بده اسمایی که حتی خودتم نمیدونی هم نگو درضمن اوایل گ ...

معلومه ک پز سوادمو میدم😂😂😂

اسمایی ک نمیدونم ؟ عزیزم ی گوگل کن اینا رفرنس های اصلیمونن میخای تک ب تک بگم هر کدوم برای چیه و کدوم سال ؟میگم یکم سوادت زیاد شه مثلا هاریسون داخلیه لارنس و شوارتز جراحی ان

اپتودیتز هم سراسری بین تمام پزشکای دنیاست مقالات معتبر دنیا توش چاپ میشن ک تایید شدن و ما سالانه پول اشتراکشو میدیم

معلومه ک پز سوادمو میدم😂😂😂اسمایی ک نمیدونم ؟ عزیزم ی گوگل کن اینا رفرنس های اصلیمونن میخای تک ب ت ...

ارع پز بده

دکتر مملکتمون تو باشی معلومه که میرن تو قبر

برو جایی دیگه پز تو بده نه تو تاپیک من

معلومه ک پز سوادمو میدم😂😂😂اسمایی ک نمیدونم ؟ عزیزم ی گوگل کن اینا رفرنس های اصلیمونن میخای تک ب ت ...

الرژی گرفتم به کلمه رفرنس

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
ارع پز بده دکتر مملکتمون تو باشی معلومه که میرن تو قبر برو جایی دیگه پز تو بده نه تو تاپیک من

فعلا ک ما دکتریم و درمان میکنیم با سوادمون

شما درگیری بیینی ب بقیه بگی روزه میگیری قیافه میگیرن برات یا نه😂

الحمدلله مومن بی سواد خطرناکترینه شمام دینتو واس خودت نگه دار عزیزمحرف پیامبر فلانو چکار دارمرفرنسعل ...

علم؟!!!!

عجب بابا

علم که یه امر نسبیه

امروز یه چیزی رو تایید میکنه

چند سال بعد با یه یافته جدید ردش میکنه

گرچه جایگاه علم بالاست و مهمه اما محور مطلق عمل انسان نمی تونه باشه

خیلی چیزها هستند هنوز علم بهشون دست پیدا نکرده

و محدودیت بشر قادر به فهمشون نیست

شمام علمتو واسه خودت نگهدار به دین کسی کار نداشته باش

دو ترم درس خوندی اگر درست میخوندی باید به همه ذرات وجودت خدا و شگفتی آفرینشش رو تصدیق میکردی نه سیس علم علم برداری و دین بقی

ه رو مسخره کنی

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
فعلا ک ما دکتریم و درمان میکنیم با سوادمون شما درگیری بیینی ب بقیه بگی روزه میگیری قیافه میگیرن برات ...

تو رنچر کن کاری نداشته باشه بد و بس بامن

اینم از رشته من شک ندارم نه بد میدونی نه بس

پس زراضافی هم نزن دکی قلابی

علم؟!!!!عجب باباعلم که یه امر نسبیه امروز یه چیزی رو تایید میکنهچند سال بعد با یه یافته جدید ردش میک ...

دوترم ؟؟ عزیزم خیلیی از کاربرا منو میشناسن میگی دو ترم ؟😂😂😂

بله بله شما قطعااا از دانشمندای دنیا بیشتر میفهمید ک مقیاس برا سنجش علم خاص خودتونو میذارید درسته کاملااا😂😂

عزیزم ی رفرنس بگو کدوم سرفصل کدوم بخش ک من برم بخونمخیلیی مفاهیم هستن حرف زده میشن ولی معتبر نیستن ک ...

یه دانشمند ژاپنی تخقیقی در این مورد انجام دادن،برای درمان سرطان

بیشترش رو اگر خودت جوینده باشی می تونی پیدا کنی

در غیر اینصورت که هیچی

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
تو رنچر کن کاری نداشته باشه بد و بس بامن اینم از رشته من شک ندارم نه بد میدونی نه بس پس زراضافی هم ن ...

عزیزم هر کییی شک داره بیاد عکس کارتم هست😂

دوما تو چقدر حقیری ک دیگه داری با فحش سعی میکنی خودتو ثابت کنی

مومن مگه فحش میده ؟ دلم برا بیچارگیت سوخت طفلی

یه دانشمند ژاپنی تخقیقی در این مورد انجام دادن،برای درمان سرطان بیشترش رو اگر خودت جوینده باشی می تو ...

عزیزم ب حرف نیست ک

بگو مقاله اش چیه اسمش

اسم دانشمنده چیه

ی سرچ تو اپتودیتز بزنم تمام مقالات معتبر پزشکی اونجان باشه قطعا پیدا میشه