2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید کدوم رفرنس گفته برا بدن خوبه ؟ چون خودم پزشکم کنجکاو شدم بخونم اگههه جایی نوشته

من گوگل خوندم بعدشم روزه فقط برای غذا خوردن نیس برای کنترل بدنم هست

من گوگل خوندم بعدشم روزه فقط برای غذا خوردن نیس برای کنترل بدنم هست

گوگل رفرنسه ؟😂

عزیزم رفرنس پزشکی مثل هاریسون شوارتز چمیدونم لارنس

منه پزشک حتی یکبارم ندیدم ی رفرنس درباره سودش بگه بعد شما میگید گوگل ؟ عزیزم گوگل رفرنس نیست که 😂😂😂

گوگل رفرنسه ؟😂عزیزم رفرنس پزشکی مثل هاریسون شوارتز چمیدونم لارنس منه پزشک حتی یکبارم ندیدم ی رفرنس ...

اگه خیلی سواد دارین برای خودتون نگهدارین اگه مضرر بود برای بدن پیامبر نمیگفت ۳۰روز

اگه خیلی سواد دارین برای خودتون نگهدارین اگه مضرر بود برای بدن پیامبر نمیگفت ۳۰روز

الحمدلله مومن بی سواد خطرناکترینه

شمام دینتو واس خودت نگه دار عزیزم

حرف پیامبر فلانو چکار دارم

رفرنس

علم

مقالات معتبری مثل اپتودیتز !!

ببخشید کدوم رفرنس گفته برا بدن خوبه ؟ چون خودم پزشکم کنجکاو شدم بخونم اگههه جایی نوشته

اگر پزشکی یا دانشجوی پزشکی هستید باید مفهوم اتوفاژی رو شنیده باشید

ضمنا نیاز به اثبات نداره

کلام خداست

شما که پزشکی چهار صباح دیگه نسخه بنویسی بیمارت سوال پیچت بکنه چرا اینو نوتی تجویز کردی بهتون برمیخوره که من پزشکم بهتر میدونم یا شما!!!!

عدت کردیم فقط در مورد تکالیف دین دنبال دلیل و برهان بگردیم

نه برای اینکه چراییش رو بفهمیم بیشتر برای بهونه گیریه

دیگه عالم و آدم میدونن سیستم گوارش یک مدت استراحت کنه اگر روزه رو بدون. پرخوری و سبک اشتباه غذایی بگیریم برلی بدن مفیده

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
الحمدلله مومن بی سواد خطرناکترینه شمام دینتو واس خودت نگه دار عزیزمحرف پیامبر فلانو چکار دارمرفرنسعل ...

من رشتم حسابداریه نه تجربی

پز رشتتم برای دیگران بده اسمایی که حتی خودتم نمیدونی هم نگو

درضمن اوایل گفتی کجا مفیده برای بدن