2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معلومه ک پز سوادمو میدم😂😂😂اسمایی ک نمیدونم ؟ عزیزم ی گوگل کن اینا رفرنس های اصلیمونن میخای تک ب ت ...

گوکل که تا دو پست بالاتر مرجع نبود 😂😂

حالا بریم گوگل سرچ کنیم افاضات شما رو

خدا عاقبتتو بخیر کنه

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
علم؟!!!!عجب باباعلم که یه امر نسبیه امروز یه چیزی رو تایید میکنهچند سال بعد با یه یافته جدید ردش میک ...

و در مورد مسخره کردن هم بگم من کلا مسخره نمیکنم

اما از فوضولی ؟ متنفرمم وقتی یکی فوضولی میکنه قطعا جوابشو میدم

دین و اعتقاداتت هر کس برای خودش

منم اعتقاداتی دارم قطعا اما تحمیلش نمیکنم

ولی نمیتونید بگید علمی خوبه ! علم رفرنس میخاد همونطور ک من ی چیزیو ب دین نمیچسبونم

گوکل که تا دو پست بالاتر مرجع نبود 😂😂حالا بریم گوگل سرچ کنیم افاضات شما روخدا عاقبتتو بخیر کنه

وای خدایا چرا نمیگیری میگم برو گوگل ببین چیه نگفتم مرجعه😂

چون اینا کتابه رفرنسه

مثلا شما بزنی کتاب لارنس نشونش میده بهتون

نگفتم گوگل رفرنسه وای خدا اینارو😂😂

اگر پزشکی یا دانشجوی پزشکی هستید باید مفهوم اتوفاژی رو شنیده باشیدضمنا نیاز به اثبات نداره کلام خداس ...

بله دقیقا

خدا به داد مریضا برسع بااین دکترای پرتوقع یه رزیدنت سادس

والا پزز میده همش انگار چی هست

پایینتر توضیح دادم عزیزم گفتم گوگل سرچ بزنی ببینی کتابشو نگفتم گوگل رفرنسه

وای شما چقدر ای کیوتون عالیه 😂😂😂

رفرنس لارنسه نمیدونی چیه توگوگل بزن لارنس

فایلش هست خریدش هست توضیحاتش هست

اینم نمیدونی ؟!😂

و در مورد مسخره کردن هم بگم من کلا مسخره نمیکنم اما از فوضولی ؟ متنفرمم وقتی یکی فوضولی میکنه قطعا ج ...

خآنم رفرنس هر وقت تونستین یه سرماخوردگی رو درمان کنین کامل اونوقت پز بده .بااین علم ناقصتون نظر چی میدین

عزیزم هر کییی شک داره بیاد عکس کارتم هست😂دوما تو چقدر حقیری ک دیگه داری با فحش سعی میکنی خودتو ثابت ...

تو چه دکتر بیکاری هستی که کف نی نی سایت داری عقده گشایی میکنی

کارت قلابی هم الان فراوونه

دنیا به سمت بیداری میره و کلام خدا رو تصدیق میکنه تو تازه راه گمراهی رو کشف کردی و بهش مباهات میکنی 😂

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
برو بزن گوگل بد و بستوکه خیلی. میفهمی

عزیزم من نیازی ندارم من رفرنسشو خوندم همون موقع ک باید میخوندم 😂الانم اپتودیتز رو گوشیم نصبه اشتراکشم مثل بقیه پزشک ها سالانه میدم اصن نیازی نیست وای😂

و در مورد مسخره کردن هم بگم من کلا مسخره نمیکنم اما از فوضولی ؟ متنفرمم وقتی یکی فوضولی میکنه قطعا ج ...

خدارو قبول داری؟

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.