اره میدونم چی میگی به تمام اینا فکر کردم سر همون مرددم اما شنیدم درامدشون عالیه و من از نظرهایی شرای ...
دختر خوب این همه کار خفن ریخته برو ارایشگر حرفه ای بشو یا برو مدرک زبان بگیر اینا هم باکلاس هم سربلندت میکنه اما بلاگرا ببخشیدا به نظر من یه مشت ولگردن کسی که هیچی بلد نیست هیچ کاری از دستش نمیاد دست میزاره رو کاری که همه بلدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اطلاعاتت خیلی سطحیه!اصلا به این راحتی که فکر میکنی نیست!بچه ها بیشترش رو بهت گفتن ولی قبول نمیکنی!تازه باید چندسال کار کنی واز زندگیت مایه بزاری تاشاید به درآمدزایی برسی!!اگر به این راحتی بود که اینهمه دخترپسر میرفتن پولدار میشدن!
ادمی که با فرهنگه اصالت داره ماشالا هزار ماشالله مشخصه دختر خوب و با شعوری هستی قصدتم اینه بتونی پول خوبی در بیاری ولی این راهش نیس باور کن اگه بی بند و بار بودی همون اول چیزی نمیگفتم میگفتم بیخیال ولی اینستا جای امثال شما نیست از ما گفتن بود