2777
2789
عنوان

بلاگری

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 40 پست
اره میدونم چی میگی به تمام اینا فکر کردم سر همون مرددم اما شنیدم درامدشون عالیه و من از نظرهایی شرای ...

دختر خوب این همه کار خفن ریخته برو ارایشگر حرفه ای بشو یا برو مدرک زبان بگیر اینا هم باکلاس هم سربلندت میکنه اما بلاگرا ببخشیدا به نظر من یه مشت ولگردن کسی که هیچی بلد نیست هیچ کاری از دستش نمیاد دست میزاره رو کاری که همه بلدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت یوتیوب چطوره؟بهتر از اینستاس؟

اونم بد نیس ولی اگه میخای شروع کنی باید یه چیزی رو به مردم نشون بدی که بقیه بلاگرا نشون ندادن که باعث جذابیت پستات میشه و زود نتیجه میگیری

دختر خوب این همه کار خفن ریخته برو ارایشگر حرفه ای بشو یا برو مدرک زبان بگیر اینا هم باکلاس هم سربلن ...

شاید یکی شرایط بیرون رفتن نداره

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

یوتیوبم شنیدم درآمد دلاری دارهنمیدونم کدوم بهتره

اطلاعاتت خیلی سطحیه!اصلا به این راحتی که فکر میکنی نیست!بچه ها بیشترش رو بهت گفتن ولی قبول نمیکنی!تازه باید چندسال کار کنی واز زندگیت مایه بزاری تاشاید به درآمدزایی برسی!!اگر به این راحتی بود که اینهمه دخترپسر میرفتن پولدار میشدن!

دختر خوب این همه کار خفن ریخته برو ارایشگر حرفه ای بشو یا برو مدرک زبان بگیر اینا هم باکلاس هم سربلن ...

من خودمم همچین علاقه ندارم ولی پول درآوردن واقعا سخت شده

تخصص دارم

البته پول زیاد درآوردن و به راحتی سخت شده

کارمند بودم از صبح تا شب برای یه پول کم

خسته و کوفته میومدم

شاید یکی شرایط بیرون رفتن نداره

ادمی که با فرهنگه اصالت داره ماشالا هزار ماشالله مشخصه دختر خوب و با شعوری هستی قصدتم اینه بتونی پول خوبی در بیاری ولی این راهش نیس باور کن اگه بی بند و بار بودی همون اول چیزی نمیگفتم میگفتم بیخیال ولی اینستا جای امثال شما نیست از ما گفتن بود

ادمی که با فرهنگه اصالت داره ماشالا هزار ماشالله مشخصه دختر خوب و با شعوری هستی قصدتم اینه بتونی پول ...

برادر من اسی نیستم

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

من خودمم همچین علاقه ندارم ولی پول درآوردن واقعا سخت شدهتخصص دارمالبته پول زیاد درآوردن و به راحتی س ...

متوجه ام ولی بخاطر پول ادم نباید هرکاری بکنه به خودتم فکر کن به بعد انجام این کار فکر کن ببین تاملشو داری سوژه رسانه ها بشی؟

اها

در کل کسی که بچه کوچیک داره خیلی سخته بیرون کارکنع مگه اینکه کسی باشه کنارش