من تو بانک کار میکنم امروز دو تا خانم فوق هیکلی اومده بودن شعبه ماشاالله خیلی خیلی قد بلند بودن فکر کنم ۱۸۵ تا ۱۹۰ شاید بیشتر تا بحال ندیده بودم شما همچین موردایی دیدین
حالا مامان من بهم میگه دراز 😑 قدم ۱۶۴😐 میگه کاشکی به جای قد عقلت رشد میکرد🙄😂
از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم
😂😂😂اره دقیقا لژ کتونی یا پاشنه بوت سه سانتی باشه انگار من یه سر و گردن از بقیه بلندترم همه نگاهم ...
دقیقا، بعد یه مشکلی هم هست اگه تپل بشی خیلی هیکلی و درشت دیده میشی، همیشه باید وزن روو کنترل کنی، من هیکلم خوبه با اینکه دو تا زایمانم داشتم، فقط بنظرم پاهام باید پرتر میبودن برای خوشتیپ تر بودن
آره این احساس بین همه قد بلندا فک کنم مشترکه، ولی در کل من از قدم راضی هستم، فقط همین مشکل که نمیشه کفشای پاشنه بلند خوشکل پوشید رو دارم و یکی هم اینکه الان همه لباسها کوتاهه و منم دوست ندارم باسنم دیده بشه و اکثر لباسا برای ما قد 60 اینا باشن خیلی کوتاه میشن