2777
2789
عنوان

قد بلندها

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 87 پست

شما یه دور تو خانواده پدری من بزنی میبینی که خیلیم عادیه همچین چیزی😅😅

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۷۵ ام اصلا چیز جالبی نیست برای خانم اونم تو ایرانهمش میگم کاش پدر و مادرم نوجوونیم میبردن منو دک ...

وا چرا ناشکری میکنی😐😐😐۱۰ سانت ازت کوتاه ترم آرزوم این بود هم قدت باشم

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

آره این احساس بین همه قد بلندا فک کنم مشترکه، ولی در کل من از قدم راضی هستم، فقط همین مشکل که نمیشه ...

اره دقیقا منم مشکل کفش دارم

حتی شوهرم میگه ک کفش پاشنه بلند نپوش دوست ندارم با من هم قد بشی 😒🫥

من وقتی خواستگار کوتاه تر از من میومد با خودم میگفتم این با خودش چی فکر میکنه اصلا برای شوهر پیدا کردن ناامید بودم😂

باید جای من باشی تا درکم کنی🥲

آخه قد بلندی چه چیز بدی داره🥲لباسا که خوشگل میشینن تنتون همه چی بهتون میاد

جذابم هست خیلی

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

آخه قد بلندی چه چیز بدی داره🥲لباسا که خوشگل میشینن تنتون همه چی بهتون میادجذابم هست خیلی

اما به نظر من قد متوسطا خیلی جذابترن خیلی کاش مثلا ۱۶۸ بودم،همین ۷ سانت خیلی مشخصه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

اما به نظر من قد متوسطا خیلی جذابترن خیلی کاش مثلا ۱۶۸ بودم،همین ۷ سانت خیلی مشخصه

من ۱۶۵ ام با قدم اوکیم ولی همیشه برام بالای ۱۷۰ جذاب تر بود🥺