2777
2789
عنوان

قد بلندها

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 87 پست
من از شماهم بلند ترم و عاشقشم یکم اعتماد به نفس داشته باشبرو رو هیکلت کار کن خیلی قشنگ میشس

وزن و اندامم خوبه ۷۳ کیلوام

باسنم فرم داره شکم ندارم

اما دقیقا اعتماد به نفس ندارم و راحت نیستم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۷۵ ام اصلا چیز جالبی نیست برای خانم اونم تو ایرانهمش میگم کاش پدر و مادرم نوجوونیم میبردن منو دک ...

منم 174 هستم، جدیدا انگار مردا خیلی کوتاه شدن، از کنار اکثرشون رد میشم بلندترم، حتی یهه کوچولو کفشم پاشنه داشته باشه حس میکنم خیلی بلند شدم، همه شلوارای قشنگ کوتاهن، وقتی من میپوشم میشن شلوارک😵💫😵💫، واقعا تعجب میکنم توی فیلمها زنای قد بلند مثل ما کفشهای پاشنه ده 12 سانتی میپوشن، حس میکنم اگه خیلی بلند بپوشم شبیه شتر مرغ راه میرم🤣🤣

منم با احترام ۱۷۶ هستم

وقتی لباس مجلسی می پوشم یا لباس متناسب قدم می پوشم خیلی خوشگل میشم خیلی خوش هیکل میشم

ولی امان از راه رفتن در بیرون ، همه ی مردها از من کوتاه ترن 🤣🤣

قشنگ می خوره تو ذوقم برمی گردم میام سرجام میشینم

البته همسرم یه چهار انگشت از من بلندتره🤲

منم 174 هستم، جدیدا انگار مردا خیلی کوتاه شدن، از کنار اکثرشون رد میشم بلندترم، حتی یهه کوچولو کفشم ...

😂😂😂

اره دقیقا لژ کتونی یا پاشنه بوت سه سانتی باشه انگار من یه سر و گردن از بقیه بلندترم همه نگاهم میکنن تو خیابون حس میکنم به خاطر قدمه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃