2777
2789
درمان تخصصی اش رو گفتم وگرنه پرمترین روی خیلی از انگل ها تاثیر میذاره ضمن اینکه عوارضشم بیشتره پروسه ...

متوجه شدم فعلا پرمترین مصرف کردیم جوا نداده دو هفته پشت سر هم، هفته ای یکبار، بچهام روی مقعدشون در اومده روی ناخن پسرم دارم دیوونه میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب خیلی ناراحت بودم داشتم دق میکردم پیامای شما رو دیدم آروم شدم

منم اون دوران مث شما یکسره تو نت و گوگل سرچ میزدم ....ولی باهمین روش کاملا در عرض یک هفته درمان شدن .....ناخن های بچه ها کوتاه کنین ....موهای زائد کاملا شیو ......نوره و صابون و سم پرمترین از بین میبرتش ....سر و صورتم گال نمیگیره ...فقط داخل و کناره های گوش یکم پماد بزنین

کیسه کشیدن خوبه مگه؟؟

سلول های مرده و چرک بدن رو از بین میبره دیگه .....انگار یه لایه پوست لایه برداری میشه وازبین میره .....اونا هم میرن و اگر هم بمونن ، بازم کیسه باعث میشه پماد بیشتر وبهتر جذب پوست بشه واثرگذاریش بالابره

دکتر تشخیص دادیه سوال دیگه وقتی خارش گرفت بخارونم یا نه خارش براش خوب نیست؟؟

بخاطر اینکه یه موقع ردش نمونه سطحی یا باسر انگشت بخارونین ...یااینکه باپنبه آغشته به سرکه بمالین روش

برای آقایون ،تمام موهای بدنش رو شیو کنه....یاخودتون همینطور ....بعد داخل حمام نوره از گردن تا زیر نا ...

من و خانوادم هم گال گرفتیم

دوسال پیش

نمیدونستم گاله چندین بار رفتیم دکتر تا آخرش تشخیص دادن گاله

کلی درمان کردم

درمان آخرش که خوب شدیم همینی هست که این کاربر گفتن

چاره ش حموم با صابون گوگرد و پماد پرمترین از زیر گردن تا نوک پا، تمام اعضای خانواده

تا سه هفته باید انجام بدین هفته ای یکبار

من کارم به جایی رسید که ملحفه و رو بالشی و حوله و لباسای روزمره م رو هروز میجوشوندم، آخر سر بعد از پایان درمان همه رو انداختم دور.

بقیه لباسارو گذاشتم تو کیسه مشمایی چند لایه درشونو سفت میبستم هوا نکشه

برای فرشا و مبلا هم اسپری پرمترین گرفتم اسپری کردم رو همشون

من و خانوادم هم گال گرفتیم دوسال پیش نمیدونستم گاله چندین بار رفتیم دکتر تا آخرش تشخیص دادن گاله کلی ...

عزیزم شما فقط هفته ای یکبار پرمترین مصرف کردید؟؟ سه هفته؟؟

من و خانوادم هم گال گرفتیم دوسال پیش نمیدونستم گاله چندین بار رفتیم دکتر تا آخرش تشخیص دادن گاله کلی ...

من دو دوره پرمترین مصرف کردم پس باید هفته ی سومم یکبار مصرف کنم؟؟

چون دکتر نوشته بود دو هفته پشت سر هم