shahanemaman مدیر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 144 عنوان بیماری گال | مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 92 پست تجربیاتتون راجب بیماری گال رو میگید؟؟ دکتر خوب گرگان میشناسید؟؟؟ دیروز | 23:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahanemaman مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 144 برای گال باید ضربتی عمل کنین ، همه ی این موارد باهم ...و تکرار زود به زود .......وگرنه یکم ضعیف بشن ... متوجه شدم عزیزم
shahanemaman مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 144 پرمترین هفته ای یه بار که کنه ....روز درمیان بعد حموم استفاده کنین دکتر هفته ای یکبار نوشته. باید پرمترین رو یکروز در میان مصرف کرد مگه؟؟؟؟شما خودتون مصرف میکردید یا فقط همسرتون؟؟یسوال دیگه هیچوقت مبتلا نشدین؟
blissful عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 466 صابون گوگرد پوست رو خارش نمیندازه؟؟ ممکنه خارش بخاطر خشکی ایجاد کنه که میتونین روغن بادام تلخ بمالین ،تا یکم رطوبت پوست تامین بشه
nazdoune عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 611 من دو دوره پرمترین مصرف کردم پس باید هفته ی سومم یکبار مصرف کنم؟؟چون دکتر نوشته بود دو هفته پشت سر ... شما طبق همون دستور دکترتون عمل کنید عزیزم.ما سه دوره مصرف کردیم چون دیر متوجهش شدیم خیلی برامون سخت شد از بین بردنش
blissful عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 466 دکتر هفته ای یکبار نوشته. باید پرمترین رو یکروز در میان مصرف کرد مگه؟؟؟؟شما خودتون مصرف میکردید یا ف ... من خودم مبتلا نشدم ولی تمام این پروسه رو برای ایشون اجرامیکردم ...با دستکش یکبار مصرف پماد میزدم ......من یه روز درمیون پماد میزدم
blissful عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 466 حنا تاثیر داشت؟؟ نمیدونم ...ولی هرچی بود تمام این موارد انجام دادم و زودی خوب شدن ....حالا اگه برااین مورد تاثیر نداشته باشه ،در کل خاصیت داره سموم بدن میکشه بیرون
shahanemaman مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 144 شما طبق همون دستور دکترتون عمل کنید عزیزم.ما سه دوره مصرف کردیم چون دیر متوجهش شدیم خیلی برامون سخت ... شما تو این سه هفته چند بار پماد زدید؟؟؟
nazdoune عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 611 شما تو این سه هفته چند بار پماد زدید؟؟؟ سه بارهفته ای یکبار
shahanemaman مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 144 من خودم مبتلا نشدم ولی تمام این پروسه رو برای ایشون اجرامیکردم ...با دستکش یکبار مصرف پماد میزدم ... ... عزیزم یکروز درمیون پماد میزدید. دو هفته یا سه هفته؟؟
shahanemaman مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 144 عزیزم یکروز درمیون پماد میزدید. دو هفته یا سه هفته؟؟ چند ساعت بعد از پماد همسرتون دوش میگرفت؟؟؟
blissful عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 466 یادمه به سه هفته نرسید .....دفیق یادم نیس ...ولی هفته ای چندبار پماد میزدم ...هفته ای یک بار کمه
shahanemaman مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 144 نمیدونم ...ولی هرچی بود تمام این موارد انجام دادم و زودی خوب شدن ....حالا اگه برااین مورد تاثیر نداش ... یه تیوپ پماد هر سری تموم میشد؟؟؟
blissful عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 466 چند ساعت بعد از پماد همسرتون دوش میگرفت؟؟؟ دوش نمیگرفت بعد پماد .......از حموم میامد بیرون پماد میزدم تا حمام بعدی .....پماد مث کرم کاملا جذب و محو میشه از روی پوست
shahanemaman مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 144 یادمه به سه هفته نرسید .....دفیق یادم نیس ...ولی هفته ای چندبار پماد میزدم ...هفته ای یک بار کمه چقدر راهنماییات کمکم کرد😭🌷