2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که بهم روحیه میدی دوتا بچه ی کوچیک دارم خیلی نگرانم

نه بابا طوری نیس ..یه دوره موقته از بین میره ...همسر منم از محل کارش یه دوره کوتاه درگیر شد زودی خوب شد ...حتی من و بچه ها هم نگرفتیم

نه بابا طوری نیس ..یه دوره موقته از بین میره ...همسر منم از محل کارش یه دوره کوتاه درگیر شد زودی خو ...

تو اینترنت رو وا میکنی یه چیزایی مینویسن داغون میشی الهی برای منم راحت تموم بشه بچهام گناه دارن

باهمینم درمان میشن ...همسر من دکتر رفتن همین دارو رو نوشت

درمان تخصصی اش رو گفتم وگرنه پرمترین روی خیلی از انگل ها تاثیر میذاره ضمن اینکه عوارضشم بیشتره

پروسه ی نسخه نویسیش به این ترتیبه

تو اینترنت رو وا میکنی یه چیزایی مینویسن داغون میشی الهی برای منم راحت تموم بشه بچهام گناه دارن

کلا اینترنت سرما خوردگی ساده هم بزنی ،تهش به چیزای منفی و لاعلاج ختم مکنه ....

نوره ی اصل زرنیخ دار سنتی اسلامی بزن که حالت درمانی داره ...از این معطر وشرکتی ها نگیر.......اگر برای بچه ها استفاده نمیکنی ،کیسه بکش ....بعد صابون گوگرد بزن ....بعدم سم پرمترین

مرسی دکتر وقت گذاشتی

عزیزم با توجه به عوارض در سنین مختلف و تداخلات دارویی باید نسخه نوشت. مثلا در سنین پایین تر غالبا سر رو درگیر میکنه ، ولی تو سنین بالاتر اطراف انگشت و دور ناف و آرنج و اینا

اگر از پرمترین استفاده کردی حتما مراقب باش به صورت خودتون و بچه ها و بخصوص چشم برخورد نکنه