2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گاهی وقتا به اینکه یه روز میمیرم فکر میکنم یجور میشم ترس نه ها یه حس نا آشنایی وجودمو میگیره که ی ...

دیقا

میل به جاودانگی دارم

ولی بعد مرگ برم تو تاریکی و حتی وجود داشتنم رو حس نکنم

من گاهی وقتا به اینکه یه روز میمیرم فکر میکنم یجور میشم ترس نه ها یه حس نا آشنایی وجودمو میگیره که ی ...

دیدی یه لحضه های خاصی یهو خیلی هوشیار میشی

و همون خیلی عجیب و ترسناکه

اینکه واقعا هستی و واقعیه

و بقیه زمان ها خودت رو تو چیز ها گم میکنی تا حس نکنی

من حتی بهشت و این چیزا که میگنم نمیخوام فقط میخوام بعد مرگ هیچی نباشه کاملا همه چیز تموم بشه

دیقا

بهشتی که با چند تا قانون که معلوم نیست از کجا اومده به دست بیاد

بهتره همون نباشیم

منم وقتی به این فکر میکنم که این زندگی هیچ وقت پایان نداره نفسم میگیره، اینکه تا ابد وجود دارم

«تا ابد طول کشیدن» اصلا تو ذهن من تعریف نمیشه

واقعا سنگینه، حس میکنم اندازه یه نقطه میشم اون لحظه و حس خفگی میکنم

امیدوارم حداقل بهتر از الان باشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

منم وقتی به این فکر میکنم که این زندگی هیچ وقت پایان نداره نفسم میگیره، اینکه تا ابد وجود دارم«تا اب ...

منم ذهنم به اونجا نمیره

حس میکنم کلا ادامه دادن و وجود داشتن خسته کننده باشه

یعنی چی اخه همیشه باشیم😂

کنار جویی و حوری ها بشینیم چیکار کنیم به افق خیره بشیم

والا تصورم قد نمیده

دیدی یه لحضه های خاصی یهو خیلی هوشیار میشیو همون خیلی عجیب و ترسناکه اینکه واقعا هستی و واقعیهو بقیه ...

دقیقا یهو بخودت میای میبنی باید سالها زندگی کنی و حالا حالها مونده تا تموم بشه بعضی وقتا از خودم و همه ی آدما بدم میاد از خودم چندشم میشه میگم کاش آدم نبودم کاش یه پرنده بودم هرجا میخواستم میرفتم و آزاد بودم بنظرم ما هممون مهره ی یه بازیه کثیفیم بخاطر همین زندگی بی ارزش بارها شده ناخواسته یا حتی خیلی وقتا حواسمون نبوده به بقیه ظلم کردیم حالا ماکه بماند خیلیا بخاطر ماندگاری حکومتشون جون هزاران ادمو فقط بخاطر یکم قدرتمندتر بودن تو این بازی به وحشیانه ترین شکل ممکن میگیرن 😭😓

دقیقا یهو بخودت میای میبنی باید سالها زندگی کنی و حالا حالها مونده تا تموم بشه بعضی وقتا از خودم و ه ...

آدم ها زندگی رو واس خودشون سخت کردن

و حس میکنم انسان بودن یه جور نفرینه/حیوونا خودآگاهی ندارن راحتن

منم ذهنم به اونجا نمیرهحس میکنم کلا ادامه دادن و وجود داشتن خسته کننده باشه یعنی چی اخه همیشه باشیم� ...

دقیقا خیلی عجیبه ولی من حس میکنم حوصله سر بر نیست... یعنی اگه همه چی نامحدوده یعنی هیچ سرگرمی و لذت و کاری ته نداره و تکراری نمیشه

نمیدونم

من تو اون دوازده روز ج.نگ از بس شب ها بیخوابی میکشیدم و استرس مرگ داشتم مغزم یه سری انشعاب جدید زد، کم کم تونستم قبول کنم که باید یه روزی بمیرم و انقدر نترسم، و اینکه بجای غصه خوردن قبول کنم که بهر تماشای یه سری چیزا اومدم تو این دنیا... پس حسرتا و آرزوهامو یادم بمونه که بعدا عملیشون کنم(همش تاثیرات تروماست میدونم روانی شدم)

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.