برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
نه عزیزم ولی من چون تاپیک زده بود که تشکر کرده بود از دعای نی نی سایتی که برادرش پیدا شده بود جواب دادم
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
به به. نی نی یار برای فامیلاش پارتی بازی میکنه 😂😂به جاشون جواب میدهعزیزم نی نی یار ۵ خوبن؟خیلی وقت ...
نه عزیزم کاربر هستن ایشون من تاپیکشون رو که زده بودن تشکر کرده بودن از دعای نی نی سایتی که برادرش پیدا شده بود دیده بودم
نی نی یار عزیز شما تاپیکارو رندوم میخونین ؟ مثل ما میخندین یا یه موقع هایی حرص میخورین ؟ واسم سواله ...
بله