جایی ک هستیم خیلی شلوغ هر جا باشه میاد بهم سر میزنه حرف میزنه باهام
عین دخترای ۱۲ ساله قدیم حرف نزن توروخدا
الان دیگه روابط اجتماعی فرا تر از این چیزاس
تا یکی یکم توجه کرد یا خرف نمیشه گفت منظور داره یا عاشقه
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
اقایون سایت مزاحم بشید من شوعر دارم شوعرررر🥸💍یا جیزس کرایس بچه شانزدهمم را حامله هستم،کودکستان راه انداختم🤰🏻 داستان منو عجقم:یه روز تو باغ مشمد علی،من و کریم و قنبرعلی رفته بودیم انگور بچینیم که اون وسط من و کریم باعم دیگه اشنا شودیم و اون حلقه ازدباج دستم کرد،الان جوجه کشی راه انداخته ایم🗿توجه کنید من ۱۰ سالگی شوهر کردم خیلی زود،راضیم خدایی باید ۳ سالگی شوهر میکردم،دوست دارم بچم همسنم باشه بهم بگه سیسییییی💅🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😒😂ن بابا ما تو شیفت ۷۰ نفریم من با همه پسرا خوبم و دوستم این فرق داره واقعا. و این که پیامم میدی ...
خب منم میگم اون اگه علاقه داشته باشه و این ارتباط رو صرفا یه ارتباط اجتماعی بین دوتا همکار ندونه و حسی داشته باشه خودش میگه نیاز نیس شما کاری کنی
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀