2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب شکر خدا دیگه نیاز نیست غذا و میوه ببرم

عوضش میرم سرکار یه اقا برام غذا و میوه میاره

اقایون سایت مزاحم بشید من شوعر دارم شوعرررر🥸💍یا جیزس کرایس بچه شانزدهمم را حامله هستم،کودکستان راه انداختم🤰🏻 داستان منو عجقم:یه روز تو باغ مشمد علی،من و کریم و قنبرعلی رفته بودیم انگور بچینیم که اون وسط من و کریم باعم دیگه اشنا شودیم و اون حلقه ازدباج دستم کرد،الان جوجه کشی راه انداخته ایم🗿توجه کنید من ۱۰ سالگی شوهر کردم خیلی زود،راضیم خدایی باید ۳ سالگی شوهر میکردم،دوست دارم بچم همسنم باشه بهم بگه سیسییییی💅🏻

😭😂😂😂😂آقا او ن پانسیونه من هر چی با خودم میبرم یه اونم میدم بخوره خب

من اگه پسر بودم با این کارا میومدم میگرفتمت🗿🤣

کاری که تو کردیو منم برای یه اقا کردم ولی تهش رهام کرد

امیدوارم اون اینکارو باهات نکنه

اقایون سایت مزاحم بشید من شوعر دارم شوعرررر🥸💍یا جیزس کرایس بچه شانزدهمم را حامله هستم،کودکستان راه انداختم🤰🏻 داستان منو عجقم:یه روز تو باغ مشمد علی،من و کریم و قنبرعلی رفته بودیم انگور بچینیم که اون وسط من و کریم باعم دیگه اشنا شودیم و اون حلقه ازدباج دستم کرد،الان جوجه کشی راه انداخته ایم🗿توجه کنید من ۱۰ سالگی شوهر کردم خیلی زود،راضیم خدایی باید ۳ سالگی شوهر میکردم،دوست دارم بچم همسنم باشه بهم بگه سیسییییی💅🏻

والا اگه شغلت طبق تاپیکای قبلت پرستاری باشه که کلا اونجا خوراکی بردن و دور هم خوردن عاده و چراغ سبز ...

نمی دونم شاید دارم زیاده روی میکنم . چون هر چی میخرم دوتا میخرم ک اونم بخوره

بهتر از اینکه بلا تکلیف بمونه و دیونه بشه 🙂

نه تو محل کار انگشت نما بشه کجاش بهتره؟

بلاتکلیف هم نیس وقتی پسره واکنش نشون نمیده یعنی تمایل و علاقه ای نداره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

شاید رفتارت بهش احساس خواهربزرگ بودنو میده چون پسرا بیشتر دوسدارن خودشون حامی باشن

او ن تو کار خیلی هوای منو داره مثلا او ن شب باهاش ی قسمت بودم من اصلا بلند نشددم تمام کارارو خودش انجام داد

نه تو محل کار انگشت نما بشه کجاش بهتره؟بلاتکلیف هم نیس وقتی پسره واکنش نشون نمیده یعنی تمایل و علاقه ...

جایی ک هستیم خیلی شلوغ هر جا باشه میاد بهم سر میزنه

حرف میزنه باهام

😅😅😅🤣من ک باهاش فقط دوستم بیشتر نیستتت

من که میدونم دوسش داری رو نمیکنی🥸😂