متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 عنوان طریقه گرفتن معدل کل برای دانشجوی ارشد دانشگاه ازاد 202 بازدید | 11 پست سلام دوستان من میخوام ازمون استخدامی شرکت کنم نمیدونم چجوری معدل کل بگیرم کسی بلده؟رشتم روانشناسی تو دانشگاه ازاد مقطع ارشد هسالان معدل هر ترمم تو دوسال تحصیل تو سایت هس معدل کل رو ندارم خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘 1397/02/30 | 14:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شریفه_آزادی عضویت: 1396/06/09 تعداد پست: 678 دوستم باید زنگ بزنی به آموزش از کارشناس رشتت بپرسی اگر هنوز فارغالتحصیل نشدی
یاس_کبود_1313 عضویت: 1396/01/21 تعداد پست: 376 شما چه جور دانشجوی ارشدی هستی معدل گیری بلد نیستی !؟؟ چه ربطی داره واقعا؟
starmoon عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 6024 دانشگاه ازاد چوب حراج زده به دکترا و ارشد نتیجه اش هم اینه که دانشجوی ارشد نمی دونه معدل گیری چه جوریه معدل و میانگین برای اول دبیرستان بود
شریفه_آزادی عضویت: 1396/06/09 تعداد پست: 678 دانشگاه ازاد چوب حراج زده به دکترا و ارشد نتیجه اش هم اینه که دانشجوی ارشد نمی دونه معدل گیری ... عزیزم معدل کل توی دانشگاه یک مقدار متفاوت با معدل گیری معمولی هست و فقط توسط دانشگاه اعلام میشه
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 عزیزان من معدل گیری بلدم نمیدونم دروس جبرانی تکلیفش چیه جز معدل کل هس یانع خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 دوستم باید زنگ بزنی به آموزش از کارشناس رشتت بپرسی اگر هنوز فارغالتحصیل نشدی سلام عزیزم زنگ میزنم متاسفانه گوشی رو جواب نمیدن خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 درسی داشتی که 2 بار پاس کرده باشی؟ نه عزیزم همشو قبول شدم فک کنم فهمیدم چجوری باید بگیرم معدل هر ترم رو ضرب در واحدش کردم و اخرش جمعش کردم و تقسیم بر کل واحد دوسال جبرانیهارو هم حساب نکردم ممنونم از لطفتون خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
شریفه_آزادی عضویت: 1396/06/09 تعداد پست: 678 نه عزیزم همشو قبول شدم فک کنم فهمیدم چجوری باید بگیرم معدل هر ترم رو ضرب در واحدش کردم ... اره درسته در نهایت هم اگر متفاوت باشه با اون نمره ای که دانشگاه میزنه برات مشکلی پیش نمیاد
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 اره درسته در نهایت هم اگر متفاوت باشه با اون نمره ای که دانشگاه میزنه برات مشکلی پیش نمیاد&nb ... ازتون ممنونم انشالله خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘