2777
2789
عنوان

قیمت طلا 🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 96 پست

بخر بابا

طلا خییییلی بیاد پایین میشه ۱۶ ت

برا خرید نباید دست دست کرد

من پارسال با گرمی ۷ ت انگشتر خریدم هفته بعدش شد ۶ ت

وقتی میخوای بخری نباید هی منتظر بالا یا پایین اومدنش کنی

خدایا شکرت 🩷

الان ۱۸۸۹۵

نه الان زده ۱۹ ولی تابلوی طلافروشی همیشه ۲۰۰ تومن بالاتره

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز 18 بود/ گفتما برید بخرید. الانم دیر نشده. برو بخر به نظرم

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

الان شما بگین من برم بخرم یا ممکنه به خبرایی بشه بیاد بشه ۱۷ ۱۸ ؟

تمام تحلیل گرا کف طلا رو 18 تشخيص دادن

اما هیییچ قطعیتی در قیمت طلا وجود نداره....

تجربه ی یکسال گذشته دیگه اینو به همه ثابت کرده...

با اخبار بازار رو کنترل میکنن

مبااااارک اگه عادت نداری که یه کم بگذره مشکل حل میشهاما اگه دوسش نداری، شاید هیچ وقت تو دلت نباشه دی ...

دوسش ندارم حقیقت ،از قیافش بدم میاد ،فقط انگار میخواستم یچیزی خریده باشم اینو گرفتم

پولم کم بود دوست داشتم دستبند تیفانی

یا بولگاری بخرم چون اجرتشون بالا بود نتونستم مجبوری اجرت پایین خریدم دستبند گرفتم برا اصفهان طرح کلاسیک هست جدید ولی من ازش بدم اومده خیلی بد فرم ساختنش

طلا رو ب قول ی تحلیل گری میگه هیچ وقت نباید بفروشی مگر واسه خونه دار شدن ماشین دار شدن یا جهیزیه اگر ...

برای خرید زمین میخوام بفروشم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
اگه برای چیز مهم مثل خونه دار شدنه بفروش فقط فروختی پول دستت نگه ندار زود تبدیلش کن

برای زمین میخوام بفروشم . موندم بفروشم یا صبر کنم بره بالاتر

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
میدونم الان بحث طلاس ولی یه مسئله ای ذهنمو در گیر کرده ما دوتا ماشین داریم به سورن ویه آریسان ...میت ...

نمیدونم ولی باغ هم راکد خیلی وقت شاید یدفعه گرون بشه شایدم نه اگر نمیخوای حالا حالا ها باغ بفروشید بخرید چون پول لازم بشید باغ دیر بفروش میره الان برادرشوهرم یکسال باغش گذاشته فروش هیچ کس ازش نمیخره

تا خرداد چند ميشه؟تا شهريور چطور؟

میگن خیلی میره بالا. شاید دو برابر بشه.

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور