2777
2789
عنوان

قیمت طلا 🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 96 پست
انقدر بدشانسم که الان برم بخرم فردا صبح میشه ۱۷ حاضرم شرط ببندم😑

منم میترسم بفروشم بره بالاتر. منم این حس و برا فروش دارم دقیقاً

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طلا رو ب قول ی تحلیل گری میگه هیچ وقت نباید بفروشی

مگر واسه خونه دار شدن

ماشین دار شدن

یا جهیزیه

اگر لازم نداری نفروش

خب دو سه روز قبل و بعد از خرید رو رصد میکنی.... حداقل تا 3،4 ماه باید صبر کنی

من سود بلند برام مهمه ولی اینکه اون سه تومن هم برا خودم بمونه که برم دو تا خرید از سوپری کنم هم برام مهمه😐😂

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

اگه حداقل تحلیل تکنیکال بلد باشین و بر اساس نمودار خرید و فروش کنید دیگه زیاد ترس و بدشانسی ندارین.. ...

الان شما بگین من برم بخرم یا ممکنه به خبرایی بشه

بیاد بشه ۱۷ ۱۸ ؟

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

من بخاطر ضررش نیست بره پایین خوشحالم میشم من دستبند گرفتم از قیافه دستبند حالم بهم میخوره عادت ندارم ...

مبااااارک

اگه عادت نداری که یه کم بگذره مشکل حل میشه

اما اگه دوسش نداری، شاید هیچ وقت تو دلت نباشه دیگه

من برا سال آینده میخوام بخرم ولی الان همون ۳ تومن تو جیب خودم بمونه برام مهمه ، ممکن نیست بیاد بشه ...

اگر برات مهمه خب باید تحلیل بلد باشی.

من تحلیل بلد نیستم هر موقع پول دستم اومد خریدم.

گاهی هم برا کوتاه مدت ضرر کردم ولی در مجموع ۱۰ سال برام خوب بوده خداروشکر

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اگه برای چیز مهم مثل خونه دار شدنه بفروش فقط فروختی پول دستت نگه ندار زود تبدیلش کن