2821
2789
عنوان

اغما ایراین

219 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها کسی فیلم اغما رو دیده

قبلا سال۱۳۸۷ از تلویزیون پخش میشد. من ندیدم شما دیدنی بگید موضوع و داستانش چطوره

اسپویل بدین

چون میخوام ببینم

قرارع پخش شده دوباره😃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بگینچرا ترسناکه?

با شیطان دست و پنجه نرم میکنه .البته نمیدونه شیطانه .شیطان در قالب یه شخصیتی میاد که قبلا آقای دکتر میشناختش و فوت شده.

سر فوت خانمش یکم ایمانش ضعیف میشه شیطان ازین باب وارد میشه تو زندگیش

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

رز گل من🗿🌹😂😂

شیطان چند تا نقش داره توش یکیش دوست به ظاهر مذهبیه یه دکتره یه نقش دیگشم دوس پسر یه دختر منحرف به اسم رز🌹🗿

راوی میناب : حامی کودکان ▫️▫️هموطن ! شناخت ظلم حاکم امپریالیسم رو اصلا به تاخیر ننداز،کودکان زیبای وطن همین حالا داخل حیاط مدرسه قبل از اینکه زنگ بخوره و برن سر اخرین کلاس درس ، در صفهاشون چشم دوختن به ما که برای حق زندگیشون چه میکنیم 🎒🩸💙من هم کمکت میکنم ، تاپیکام و روایات مستند میناب رو از اینجا به صورت نوشتاری و البته ذکر منبع از مستند سازان بین المللی دنبال کن 🙂🎒 نظام جهان از آن خداست و او دینش رو برای برقراری نظم در جهانی که مالکش تنها و تنها خودشه فرستاده ، تا لحظه مبارک ظهور منجی و سیطره جهانیش✊🏼🇮🇷🌻⛅▫️▫️▫️▫️▫️▫️❌ دین از سیاست جداست رو کسی گفت که خودش رو روحانیان به منسب قدرت رسوندن و گل مالی محرم کرد تا مردم بعد از قجر بپذیرنش ، پسرش گفت من شاه شیعم و خواب امام زمان رو دیدم من رو بپذیرید، امروز نوه اش میره دیوار صهیون رو میبوسه تا یهودیان متعصب بپذیرنش و بهش میدان سیاسی بدن❌

😂🤣😶🌫️

دوسه سال پیش دوباره آی فیلم گذاشته بود کلانگاه نکردم شوهرم میگفت آخه این ترس نداره ولی اون ترسی که بچگی به جونم نشسته هنوزم بادیدنش زنده میشه الیاسم خوش قیافه بود خواهرم هر شب مینشست نگاه میکرد میگفت فرشته س