2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لاغری 😱😰😰😰😰🤧🤧🤧🤕🤕🤕🤒🤒🤒😷😷😷 شده کابوس برام نه اراده لاغر شدن دارم نه چیزی خسته شدم بخدا هرچی میخورم سریع عذاب وجدان میگیرم نمیدونم چکارکنم 

به چشای دورمون که اعتمادی نیست.. که رقــــــم  بزنن یا بهــــــم بزنن

من اول ورزش و تغذيه رو توصيه ميكنم 

ايروبيك خيلي خوبه 

و بعد براي خانومايي كه وقت باشگاه رفتن ندارن دمنوش گياهي نيوشا رو توصيه ميكنم ك بدون ورزش فقط با رعايت كمي رژيم غذايي سالم در منزل طي ده تا چهل روز سايز كم كنيد من استفاده كردم م ميگم بيشترين كاراييش هم براي چربي هاي دور شكم و پهلو هست

Nobody perfect

من درحال کاهش وزنم شدید

رفتم دکتر غدد و متابولیسم

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

من فقط ٤كيلو مونده تا ب وزن ايده الم برسم ولي همين چهار كيلو پدرمو دراورده نميشه ك نميشه ١٢كيلو كم كردم قبلا فقطم با كالري شمار كرفس

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

Atenabibak

تو تلگرام

و تو اینستاatena.bibak

چالش یکماهه لاغری گذاشت و‌عالی بود الانم شما برید میتونید قوانین و ورزش هاشو بگیرید و‌رعایت کنید

بعنی عااااالیه رژیمش همش درحال خوردن بودم چهار کیلو و کلی از سایزهام کم شد

هیچ کس تاحالا این کارو رایگان نکرده بود ک ایشون کرد پیشنهاد میکنم انجام بدید