2777
2789
عنوان

مبل خریدن🤪🤪

222 بازدید | 22 پست

شوهرم همش فکر میکرد من مبل می خرم منم بعد اون همه هزینه دیگه عاقل شدم و خرج مبل و اینا نمیکنم تا اینکه دید مبل ها داغون شدن مال ۱۵ سال پیش هستن و الان ک عیده جلو فامیل های خودش خجالت میکشید گفت ۵۰ وامم میدن بریم مبل بگیریم من گفتم اخه با پنجاه مبل نمیشه خرید دوستام گرقتن گفتن ۲۰۰ شد گفت نه کلاس گذاشتن

حالا دیروز رفتیم کمترین مبل ۹۰ بود همه ۱۷۰،۱۹۰،۲۰۰

حالا میگن اگه بدید بسازه ارزون تر میشه درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدا تو دیوار های ایتا و ... یه مبل های شیکی میذارن نو نو، مبل ۳۰۰ میلیونی میدن ۱۰۰. کلا چوب اینجوریه ، بگیری نصف قیمت هم برنمیدارن، من اگر میخواستم مبل بگیرم این سری رو دست دوم های نو و تمیز فکر میکردم

درحالی ک داریم توی شهر مبل و منبت زندگی میکنیم

..امسال شب عید نداریم..بشدت کار خابیده چون پارچه قیمتش افتضاح شده..کارایی ک فاکتور کردن تحویل بدن ب مشتری الان دارن با ضرر میدنش

🖤🥀۱۴۰۴🖤🥀💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم

ساختنی اگه مبل پدر مادر دار بخای چوب خوب خیلی بیشتر در میاد ! اگه معمولی بخای همون آماده به صرفه تره

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من مبلام مال هفده سال پیشه فقط نشیمنش رو عوض کردم خیلی تمیز و نو هست چرا الکی پول مبل میدی ۲۰ تومن ب ...

من یه دو نفره برای جلو تلوزیون دارم گفتم پارچش رو عوض کنم گفت شش میلیون اونم حدود یک سال پیش،دیگه کنسل کردم گفتم خیلی هم خوبه،فک کردم با دوسه تومن عوض میکنن

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه