2821
2789
عنوان

مبل خریدن🤪🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 22 پست
نه راحتی

راحتی که از چهل پنجاه تومن شروع میشه ،کدوم شهر هستین

مشهد من قیمت پایینتر هم دیدم ولی بی کیفیت

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه دو نفره برای جلو تلوزیون دارم گفتم پارچش رو عوض کنم گفت شش میلیون اونم حدود یک سال پیش،دیگه کن ...

من برا هفت نفره هفت دادم فقط فوم نشیمن رو عوض کردم اونم از شهرک ولیعصر که قیمتاش خیلی پایین تره مبل شما فکر کنم ۲۰ تومن یا ۳۰ هزینه نو کردنش بشه باز نسبت به خرید مبلای ۱۰۰ به بالا که جنسشون هم مثل قدیمیا نیست به صرفه تره

من برا هفت نفره هفت دادم فقط فوم نشیمن رو عوض کردم اونم از شهرک ولیعصر که قیمتاش خیلی پایین تره مبل ...

من ۱۴سال پیش این مدل رو دادم ساختن تا الان آخ نگفته ،فقط فومش فرو رفته وگرنه پارچش هنوز عالیه به شوهرم میگم پارچش همین باشه فقط فوم داخلش رو عوض کنیم میگه نه نمیشه منم گفتم بیخیال پول الکی نمیدم

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 
من ۱۴سال پیش این مدل رو دادم ساختن تا الان آخ نگفته ،فقط فومش فرو رفته وگرنه پارچش هنوز عالیه به شوه ...

به نظر منم مبلای قدیمی کیفیتش بهتره الانیا که اصلا پارچه ترک نمیزنن فقط اسمشون ترکه وگرنه درجه سه یزدی هست

به نظر منم مبلای قدیمی کیفیتش بهتره الانیا که اصلا پارچه ترک نمیزنن فقط اسمشون ترکه وگرنه درجه سه یز ...

اره واقعا پارچه های قدیم با الان قابل مقایسه نیست،با اینکه روش کاور نکشیدم اصلا خراب نشده لک میشه که تمیز میکنم ،به قول شوهرم میل با قیمت چهل پنجاتومن الان مبل نیست کار دستیه از بس بی کفیته

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه