داشتم خاب میدیم ی موجود بادماغ خیلی درازو قیافه وحشتناک میخاد خفم کنه ولی من کشتمش خیلی بختک منو میگیره
ولی اینسری چهره دیدم وحشت زده شدم خیلی حالم بد شد قران بالا سرم هس تازه قبل خواب هم کلی اسم خدا وامامارو میارم چیکارکنم یباردیگ این اتفاق بیوفته شاید بمیرم واقعا داشتم جون میدادم تو خاب
الهی شکر یکیو پیدا کردم با اینکه هزینه زیاد گرفت طلسممو باطل کرد جاری لعنتیم برام طلسم جدایی گرفته بود و دفن کرده بود الان دوماه باطل کردم و حالم خیلی بهتره ما از عرش به فرش رسیدیم
رابطه شما و همسرت وضعیت مالی گربه اشاره به طلسم دلره که توسط یه زن انجام شده
وضعیت مالی معمولی اما یه وقتایی هم میشه گره میخوره اتفاقا پارسال یه جوری شد خودمون شک کردیم شوهرم جنس داشت هر کاری میکرد فروش نمیرفت اخلاقشم خوبه با من اما تو همون مدتی که میگم به شدت عوض شده بود بعدها خودشم بهم گفت رفتم پیش دعا نویس بهم گفته یه زن برات دعا نوشته من خودم اصلا به دعانویس و اینا اعتقاد ندارم اونم یواشکی از من رفته بود
نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...
وضعیت مالی معمولی اما یه وقتایی هم میشه گره میخوره اتفاقا پارسال یه جوری شد خودمون شک کردیم شوهرم جن ...
منم به دعانویس اعتقادی ندارم ولی کسی که کار منو انجام داد هیچ دعایی برامون نفرستاد فقد باطل کرد و الان حالمون الهی شکر خیلییی بهتره همسرم خواب دیده بود که توی رخت خوابمون گربه بیرون میپره کار جاری ملعونم بود خدا جوابشو بده الان هم حصار زدیم تا دوبارع نتونه جادو کنه
وضعیت مالی معمولی اما یه وقتایی هم میشه گره میخوره اتفاقا پارسال یه جوری شد خودمون شک کردیم شوهرم جن ...
اگه الانم احساس سنگینی دارین لطفاا بی خیال نباشید شاید ما اعتقادی نداشته باشیم اما بقیه عین مانیستن من سه سال پیگیری شدیدی نکردم جوری شد که میخواستم خودمو بکشم