2777
2789
عنوان

یساعت پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 47 پست
یاخداااا چ وحشتناک یه دعامیکردی برای خونتون

الهی شکر یکیو پیدا کردم با اینکه هزینه زیاد گرفت طلسممو باطل کرد جاری لعنتیم برام طلسم جدایی گرفته بود و دفن کرده بود الان دوماه باطل کردم و حالم خیلی بهتره ما از عرش به فرش رسیدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید نزاری خالت بیاد تو؟ خصومتی باهاش داری خواب گریع دیدی؟

تو واقعیت باهاش مشکل دارم ازش بدم میاد

بعد خاب دیدم در قفل کردم اون نیاد تو ولی انگار اون تبدیل شد به یک موجود وحشتناک و اومد تو

بعد به سرعت هزار دور تخت میچرخید

خیلی ترسیدم بیدار سدم

الان اینم همون بختکه؟

الهی شکر یکیو پیدا کردم با اینکه هزینه زیاد گرفت طلسممو باطل کرد جاری لعنتیم برام طلسم جدایی گرفته ب ...

شمارشو داری؟

من به چند نفر گفتم ولی میگن طلسم نداری

علایم دیگش چیه ؟

من خودم دوست دارم ازدواج کنم ولی نمیشه

شمارشو داری؟من به چند نفر گفتم ولی میگن طلسم نداریعلایم دیگش چیه ؟ من خودم دوست دارم ازدواج کنم ولی ...

شمارشو دارم اما اجازه ندارم اما آیدی تلگرام دارم فقد یه عکس میفرستی ث هیچی نمیگی اونا خودشون حرفای لازمو بهت میزنن

نههه این به نشونه استتت دختر امکان داره خالت برات چیزی گرفته باشه

نه خالم خیلی مومنه اصلا اهل این چیزا نیست بدبخت

فقط چون زیاد بحثمون میشه بدم میاد ازش

اخه هر بار از این خوابا به مدلای مختلف میبینم که الان یادم نیس

خیلی میترسم میگم نکنه واقعا طلسمی چیزی شده باشم؟

رابطه شما و همسرت وضعیت مالی گربه اشاره به طلسم دلره که توسط یه زن انجام شده

وضعیت مالی معمولی اما یه وقتایی هم میشه گره میخوره اتفاقا پارسال یه جوری شد خودمون شک کردیم شوهرم جنس داشت هر کاری میکرد فروش نمیرفت اخلاقشم خوبه با من اما تو همون مدتی که میگم به شدت عوض شده بود بعدها خودشم بهم گفت رفتم پیش دعا نویس بهم گفته یه زن برات دعا نوشته من خودم اصلا به دعانویس و اینا اعتقاد ندارم اونم یواشکی از من رفته بود

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

وضعیت مالی معمولی اما یه وقتایی هم میشه گره میخوره اتفاقا پارسال یه جوری شد خودمون شک کردیم شوهرم جن ...

منم به دعانویس اعتقادی ندارم ولی کسی که کار منو انجام داد هیچ دعایی برامون نفرستاد فقد باطل کرد و الان حالمون الهی شکر خیلییی بهتره همسرم خواب دیده بود که توی رخت خوابمون گربه بیرون میپره کار جاری ملعونم بود خدا جوابشو بده الان هم حصار زدیم تا دوبارع نتونه جادو کنه

وضعیت مالی معمولی اما یه وقتایی هم میشه گره میخوره اتفاقا پارسال یه جوری شد خودمون شک کردیم شوهرم جن ...

اگه الانم احساس سنگینی دارین لطفاا بی خیال نباشید شاید ما اعتقادی نداشته باشیم اما بقیه عین مانیستن من سه سال پیگیری شدیدی نکردم جوری شد که میخواستم خودمو بکشم