2777
2789
عنوان

یساعت پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 47 پست
اگه الانم احساس سنگینی دارین لطفاا بی خیال نباشید شاید ما اعتقادی نداشته باشیم اما بقیه عین مانیستن ...

قبول دارم یه سریا پلیدن و طلسم میکنن منظورم اینه برای باطل کردنش سراغ دعانویس نمیرم حدود یک ساله شروع کردم هر روز اول صبح چهارقل و آیه الکرسی میخونم رابطمو با خدا بیشتر از قبل کردم و سپردم به خودش تا شرشون رو به خودشون برگردونه و خداروشکر اوضاع خیلی بهتر شد

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

قبول دارم یه سریا پلیدن و طلسم میکنن منظورم اینه برای باطل کردنش سراغ دعانویس نمیرم حدود یک ساله شرو ...

من بدبختیم این بود بشدت میترسیدم از قرآن و نماز قرآن هم تا حدی میتونستم بخونم اما نماز تنهایی هر گز الانم بهم گفتن صبح ها دو رکعت نماز و سوره یاسین بخونم و شب ها سوره رحمن معجزه است اروم آروم دارم به نمازم پایبند میشم دوباره... اینا دقیقا همون کسایی بودن که میخواستم خدا بهشون برکت یده هیلی کمکم کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بدبختیم این بود بشدت میترسیدم از قرآن و نماز قرآن هم تا حدی میتونستم بخونم اما نماز تنهایی هر گز ...

قرآن واقعا معجزه میکنه من به این باور رسیدم که هرچی رابطه ی آدم با خدا محکمتر باشه دلش قرص تره و ترسی از چیزی نداره.هر مشکلی برام پیش میاد اولین کار میرم سراغ خدا حالا یا با قرآن یا نماز خداروشکر مشکلمم حل میشه.

خدا نگذره از کسایی که واسه زندگی دیگران بد میخوان

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...