2777
2789
عنوان

یساعت پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 47 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کمخونی

بسته بودن راه بینی

فشار عصبی و استرس توی طول روز

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
من نظرم اینه هر کی بختک میگیره طلسم داره

من چندین ساله اینجوریم هروقت تا دیروقت تو جام خیلی اینور اونور شم و سخت خوابم ببره تا چشمم و میبندم این اتفاق میوفته دقیق بخوام بگم همیشه نزدیکای ساعت چهار صبحه

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

فشار عصبی و استرس اره اینارو دارم خیلی زیاد

مآل همونه مدیتیشن کن

قبل از خواب نفس عمیق و بازدم

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
وحشتناک منظورمه رسما میدیدمشون

ببین بختک دقیقا چیه؟

من بعضی وقتا خواب وحشتناک میبینم

مثلا چند وقت پیش خاب دیدم اومدم تو اتاقم در قفل کردم که خالم نیاد تو

بعد یهو دیدم یک چیز وحشتناک از در اتاق رد شو تند تند میچرخید دور تخت

که از ترس از خواب بیدار شدم

اینم همونه؟

شما برطرف شده؟

تو واقعیت یاتو خواب😧

هر دو من یه جوری میدونستم کار کیهه نمیدونم حس ششمم قویه چیه یبار واضح دیدمش تازه بارداز شده بود هر چی جیغ میزدم خدارو صدا میزدم نمیرفت یهو یه چیزی میوفتاد هر کی خونم میومد سرش سنگین میشد

ببین بختک دقیقا چیه؟من بعضی وقتا خواب وحشتناک میبینم مثلا چند وقت پیش خاب دیدم اومدم تو اتاقم در قفل ...

من وقتی بختک میشدم یه زن کوتوله با صورت سفید و چادر سیاه پایین تختم راه میرفت من بیهوش میشدم از ترس زیاد