2821
2789

نه😂

حروم لقمه ی واقعی اونایی ان که اینترنت رو میبندن به نام امنیت و همون اینترنتو چندبرابر به اسم پرو میکنن تو پاچه ملت و ما میمونیم چطور اینجوری امنیت به خطر نمیوفته🥱سلام🕊️؛تو ماجرای دی ماه من وجدانمو خاموش نکردم و سعی کردم طرف حقو بگیرم ، چون خودم مثل شما درد این جامعه رو با گوشت و پوست و استخونم درک کردم و میدونم اون جوونی که از پشت سر تیر خورد تو سرش چه داغی به دل خانوادش موند و هرکسیم تو این سایت خواست ماله کشی کنه قد علم کردم و این شد که فحشای زیادی خوردم . ولی حالا و با این وضعیت جن.گی!...من بازم میخوام شجاع باشم ، خیر ...من تو ساید شما (که خواهان ج.نگ بودید) نیستم . من نمیخوام همرنگ جماعت بشم چون صرفا واسم منفعت داره . من ترجیح میدم بازم فحش بخورم ولی به یک جنایتکار نگم عمو و از یک کشو.ر فیک کو.دک کش حمایت نکنم ،ترجیح میدم همونطور که از صدا و سیما حالم بهم میخوره از اینتر.نشنال هم حالم بهم بخوره ، ترجیح میدم با این جملات احمقانه ی « آخه میدونی راهی نداشتیم ، نه ببین مینابو خودشون زدن ، نه آخه فقط ن.ظ.امی میزنه ، نه بابا زیر ساخت(که مایه ی حیات ماست)به چه دردمون میخوره مال ما نبود فداسرش که میزنه🤡» سرمو مثل کبک تو برف نکنم . ترجیح میدم همونطور که برای سپهر بابا گریه کردم و عاملشو لعنت ، برای ماکان جاویدالاثر میناب هم گریه کنم و عاملشو بازم لعنت کنم(نه اشتباه نکنید ! اینبار عاملش همونایی هستند که ازشون درخواست کمک کردید)و در آخر ترجیح میدم پا روی خون بی گناهی نذارم چه از داخل خورده باشه چه از خارج .به خودتون بیاید عزیزای دلم ... به خودتون بیاید و ننگ تاریخ ایران نشید ... ما ایرانی ایم ، ما آزادی و آبادی میخوایم ولی نه به قیمت ذلت ، با عزت ! متنفرم از دخالت و تفتیش عقاید بقیه .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هییی گفتیم از کرونا جون سالم بدر ببریم دنیا گلستان میشه نمیدونستم بدتر از اونم هست

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

آره من که از بس گفتن بزنین سه دوز زدم حالا نمی دونم خودمو ناکار کردم یا نه.

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر کوچولوی من،برای من باش...بهانه ی زندگیم که تو باشی،هیچ چیز نمی تواند مرا از روی زمین بردارد...،،،،💗تیکر تولد 2 سالگی دخترام💗،،،،

ای تف بهش سه دوز زدم

سیستم ایمنیم ب چوخ رفت

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

نزدم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

صدرحمت به کرونا

الان خیلی وضعیت بده یجور فشار روانی خیلی زیادی داریم تجربه میکنیم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
2824
2823
2791
2779
2792