2777
2789
عنوان

پدر🖤🥀

112 بازدید | 13 پست

دو ماه شد ک بابام رفته غمم بیشتر شده ک کمتر نشده چون ب اینده ی بدون بابا تو زندگیمون فک میکنم ب مشکلاتی ک قراره سر راهمون قرار بگیره بدون بابا غم رفتنشو بیشتر میکنه نمیدونم مادرم تنها قراره چیکار کنه ذهنم هزار جاست هر شب با نگاه کردن ب عکسش و با گریه میخوابم 😭و میدونم ک زندگی کردنم و خوشیم تا همین سن بود😞از کسی که داغ عزیز دیده ب شماهایی ک تا ب الان داغ عزیز ندیدین خواهشششش میکنم از تک تک لحظات با عزیزاتون نهایت استفاده رو ببرین شما الان واقعااااا خوشبختین با تمام مشکلاتی ک احیانا اگه دارید😞بهتون حسودیم میشه😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتش کنه و به بازماندگان صبر بده خدا مادرتونو براتون نگه داره ان شاءالله خدا همه جوره کمکتون کنه

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

تسلیت میگم عزیزدلم🖤

خدایی چطور زنده اید

من خانوادم خدایی نکرده چیزشون بشه خودمو خلاص میکنم یک لحظه توی این دنیای بیخود نمی مونم

من امیدی برای ادامه ندارم اونا هم برن دیگه تمومم

پس چرا اینقدر وابسته ای خدا رحمتشون کنه خدای مادرتم بزرگه منم امسال پدرم رو از دست دادم اوایل خیلی ن ...

خدا رحمتشون کنه ربطی نداره پدرمه عاشقش بودم تک دخترم کلی خاطره ازش دارم الانم مادرم تنها مونده با ی برادر مجرد نگران تنهاییاشم نگران چالشای زندگیشم نمیتونم بهش فکر نکنم نمیتونم بی تابی نکنم😞چن سالشون بود پدرتون؟ چن تا بچه این؟

خدا رحمتشون کنه ربطی نداره پدرمه عاشقش بودم تک دخترم کلی خاطره ازش دارم الانم مادرم تنها مونده با ی ...

خوب راست میگی ما زیادیم و راستش زیاد محبت ندیدم واقعا سخته ادم مهربون از دست بدی خدا صبرت بده

...یک عدد آدم...