2777
2789
عنوان

شیر تو سینم مونده چه کنم؟

160 بازدید | 7 پست

سلام من دخترم هفت سالشه یه بار وقتی چهارساله بود جفت سینه هامو فشار دادم ازش شیر زرد رنگی خارج شد رفتم دکتر متخصص زنان گفت آزمایش بده آزمایش برای هیپوفیز مغز بود که نشون داد عددش نرماله بعد که جواب رو دکتر دید گفت نگران نباش و اینکه اگه فکرش اذیتت میکنه قرص بخور خشک بشه اگه نه اهمیت نده بهش ....الان که دخترم هفت سالس دوباره سینه هامو فشار دادم دیدم همچنان اون مایع زرد رنگ از جفتش خارج شد .....میخواستم ببینم کسی تجربه ایی در این رابطه داره؟

چه دعایی کنمت بهتر از این ***که خدا پنجره باز اتاقت باشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرولاکتینت بالا س حتما. برو ازمایش بده هورمونهاتو چک کن. احتمالا یه ام ار ای هم باید از هیپوفیزت انج ...

آزمایش پرولاکتین دادم عدد ۶بود دکتر گفت نرماله

آزمایش پرولاکتین دادم عدد ۶بود دکتر گفت نرماله

من همیشه پرولاکتینم دو برابره. اما ترشح از سینه م ندارم. ام ار ای هم انجام دادم خوب بوده.پرولاکتین بالا هم بارداری رو عقب میندازه. تازه دکتر یه چیز بانمک هم بهم گفته  

من همیشه پرولاکتینم دو برابره. اما ترشح از سینه م ندارم. ام ار ای هم انجام دادم خوب بوده.پرولاکتین ب ...

چی گفت دکتر؟