2777
2789
عنوان

معلما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 67 پست
من چند سال سوم درس دادن امسال دوم درس دادم به نظرم دوم از سوم بهتره توی دوم دو ماه اول سال اذیتی سوم ...

آهان

ممنونم ازتون

ای کاش اداره قبول کنه دومو

دوره دوم تو تدریس ریاضی و علوم ضعیفم

راستش درس آسونه ولی خب دوستام که ابتدایی بودن وقتی دانشگاه بودن پز میدادن بهم میگفتن ما کارمون خیلی ...

واااای

کذبه کذب

الان منو دوستام میگیم ای کاش واسه دبیری پشت کنکور میموندیم گرچه من ترازم۸۵۰۰ بود اشتباه کردم همون اول زدم ابتدایی

خیلی خیلی خوبه رشتت عاشقشم

معلم خوبی باشی دین و واقعا توحقیقت و باطن و ذات آدم بگی به بچه ها خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوم بزرگترن بهتره دوم دو ماه اول خیلی اذیتی واسه روخوانی اینا

ممنونم ازتون

فقط اینکه ماه اول فقط مرور پایه اوله؟

جشن اینا زیاد دارن

من یه سری سوالم دارن اگه حوصله داشتید جواب بدیدicon این کارای تزیینی کلاس برنامه هفتگی و طرح تشویقی و

اینا به عهده مادراست؟؟

واااای کذبه کذبالان منو دوستام میگیم ای کاش واسه دبیری پشت کنکور میموندیم گرچه من ترازم۸۵۰۰ بود اشتب ...

راستش من واقعا آدم پایه ای هستم همه عاشقم میشن ولی خب میخواستم کارم راحت تر باشه به همین خاطر میخواستم برم ابتدایی

ممنونم ازتون فقط اینکه ماه اول فقط مرور پایه اوله؟جشن اینا زیاد دارنمن یه سری سوالم دارن اگه حوصله د ...

خواهش میکنم

آره ماه اول مرور پایه اول هست

تزیینکلاس تو مدرسه دولتی معمولا یه مادر با سلیقه و پایه رو خود معلم شناسایی میکنه و بهش میگه انجام میده ولی مدرسه غیر انتفاعی خب فرق داره

هر سوالی داری بپرس

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
خواهش میکنم آره ماه اول مرور پایه اول هست تزیینکلاس تو مدرسه دولتی معمولا یه مادر با سلیقه و پایه رو ...

عزیزم سوال که خیلی هست خیلی سردرگمم و استرس زیاد

سال دیگه اولین سالمه

نمیدونم چیکار کنم وظیفه اولیا چیه

نه میخوام مسعولیت خیلی روی من باشه و نه خیلی به بچه ها کار بدم البته دوست دارم دانش آموز محور باشه که روم حساب باز کنن وسیله بیارن

قوانین چی باشه روزای اول چی بگیم به بچه ها

جلسه دیدار با اولیا و رفتار با مدیر و همکارا

واقعاً شغل سختیه

به نظرتون پکیج بخرم خوبه هرپایه ای بودم یا خودم میتونم از پسش بربیام

عزیزم سوال که خیلی هست خیلی سردرگمم و استرس زیادسال دیگه اولین سالمهنمیدونم چیکار کنم وظیفه اولیا چی ...

غیرانتفاعی میخوای بری یا دولتی

بستگی به مدیرت داره و اینکه نیاز به پکیج نیست تو گروه هلی تلگرام و ایتا عضو شو وقتی پایت مشخص شد اونجا همه چیو میزارن و سوالی داشته باشی می پرسی

اولیا خیلی کار نمیکنن سعی کن براشون دردسر درست نکنی زیاد کاردستی اینا نده از حد به در که صداشون درمیاد

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده