2777
2789
عنوان

معلما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 67 پست

سلام خدمت دوستان عزیزم خسته نباشید میگم خدمت شما فرشته های بی بال الهی که دلتون شادباشه

میدونم که بچه ها خیلی اذیت میکنن اما توروخدا هرموقع حتی اذیت شدین اینو بیاد بیارید اونا بچه هستن حتی دبیرستانیا وقتی میرن مدرسه کلی مشکلات خانواده و بحران نوجوانی دارن همیشه بهشون روحیه بدید پروبال و انگیزه بدید

اینا رو که گفتم نه اینکه خدایی نکرده بگم شما یا دبیری باهاشون برخورد خوبی نداره اتفاقا شماها خیلی زحمت میکشید برای بچه ها ان شالله عاقبت بخیر باشید به این خاطر گفتم چون امروز یه مستند دیدم از بچه ها که چقدر نسبت به معلم حساسن بیشتر از پدرو مادر و همیشه انگیزه و الگو رو از معلم میگیرن

ان شالله همگی شاد و موفق باشین🌺🌺🌺🌺🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشاسته داری؟ مثل فرنی درست کن بخور میتونی با عسل شیرین کنی ... سرکه ی سیب و اب ولرم غرغره کن خوب میش ...

آره درست میکنم حتنا

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
دوم پایه خوبیه ؟راضی هستید شما ؟یا به نظرتون سوم بهتره؟

سوم بزرگترن بهتره دوم دو ماه اول خیلی اذیتی واسه روخوانی اینا

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
هر کدوم یه معایب و مزایایی دارنواقعا دخترا لوسن گریه میکنن سر هر چیزی قهرن لوس بازی در میارن پسرا لو ...

اره دقیقا همیشه قبل بچه ها باید بری سر کلاس وگرنه تلفات داره دو سه نفر

سلام خدمت دوستان عزیزم خسته نباشید میگم خدمت شما فرشته های بی بال الهی که دلتون شادباشهمیدونم که بچه ...

درسته من همیشه به این موضوع فک میکنم میگم این دنیامون که فنا شد حواسم به حرفام باشه آینده یه بچه و آخرت خودمو خراب نکنم

درسته من همیشه به این موضوع فک میکنم میگم این دنیامون که فنا شد حواسم به حرفام باشه آینده یه بچه و آ ...

خداازتون راضی باشه. بچه ها تو این سن با یه حرف کوچیک انگیزه میگیرن یا ناامید میشن ان شالله موفق باشین

دوم پایه خوبیه ؟راضی هستید شما ؟یا به نظرتون سوم بهتره؟

من چند سال سوم درس دادن امسال دوم درس دادم به نظرم دوم از سوم بهتره توی دوم دو ماه اول سال اذیتی سوم حفظ ضرب و محیط و مساحت توی ریاضی خیلی اذیت می کنند توی فارسی که اگر پسر باشی با بندنویسی اوضاعی هست در کل به نظرم دوم خیلی راحت تره فقط دوماه اول سال باید سفت بگیری

ببین ابتدایی دیگه یه کلاس داری باهات انس میگیرن. بچه هم هستن میشه سرگرمشون کرد.دبیرستان هم بچه ها کمی غرور دارن.

از همه بدتر راهنمایی هس. نه بچه ان که بشه گولشون زد،نه بزرگن که غرور داشته باشن.

توو سن بلوغن. اصلا هرچی بگم کم گفتم

عشقم من به شدت پشمیونم که ابتداییم میخوام فرار کنم بری دبیری دبیری دینی دیگه چیش سخته واقعا ؟ابتدایی ...

راستش درس آسونه ولی خب دوستام که ابتدایی بودن وقتی دانشگاه بودن پز میدادن بهم میگفتن ما کارمون خیلی راحته ولی خب الان ازشون خبر ندارم نمیدونم کارشون چجوریه