آریااااناا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/05 تعداد پست: 293 عنوان دنیا پناهی 63 بازدید | 5 پست چجور آدمیه مشاورش به درد میخوره؟به نظرم آدم نرمالی نیومد یکم چیزه... هیچ مدرکی هم نیست که نشون بده پزشکی تهران خوندهعکس هم از خودش نمیذاره شما تا الان باهاش مشاوره داشتین چطور بوده؟ دیروز | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نپصش عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 2582 چرتو پرررتتتت میگههه فق با انگیزه الکی و خرفای چرت خودشو بالا میکشه من س سال دنبالش کرذم ی بار از قبولی هاش عکس نزاشت حرفاشم دو دقه ی بار تغییر میده کی واس پزشکی میخونه بعد نمیره؟
آریااااناا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/05 تعداد پست: 293 چرتو پرررتتتت میگههه فق با انگیزه الکی و خرفای چرت خودشو بالا میکشه من س سال دنبالش کرذم ی بار از قب ... دقیقا منم همین حس رو دارم دوستم چنان ازش تعریف میکرد بیا و ببین!!
نپصش عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 2582 دقیقا منم همین حس رو دارم دوستم چنان ازش تعریف میکرد بیا و ببین!! نه مضخرفعبعد هزینه زیادی هم میگیره واس ی برنامه دادن ب نظرم سیب ترش مدیکال عالین فقط مساور مرد نگیر
آریااااناا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/05 تعداد پست: 293 نه مضخرفعبعد هزینه زیادی هم میگیره واس ی برنامه دادن ب نظرم سیب ترش مدیکال عالین فقط مساور مرد نگیر چرا؟سیب ترش واقعا خوبه؟ احساس میکنم اینام مافیانمشاور هاش خیلی جوجن تجربه اینا ندارن
نپصش عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 2582 چرا؟سیب ترش واقعا خوبه؟ احساس میکنم اینام مافیانمشاور هاش خیلی جوجن تجربه اینا ندارن همه مشاوراش پزشکی اوردن پس این راهو بلدن