2777
2789
عنوان

عادیم من 😐💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 27 پست
چرا فکر میکنی باید اولویت اول دوستات باشیاین فکرارو بریز دوراونها هم مشکلات و خانواده ی خودشون رو دا ...

این حرف درسته ولی شما حاضری توی رفاقت ۴ ساله با کسی بمونی که فقد یک بارم بهت زنگ نزده حالتو بپرسه؟

یا با کسی میمونی که از خاکی بودنت علیه خودت استفاده کرد؟

You.....:)))

با بچه های کلاس زبانت نمیتونی قرار بذارید برید ؟؟ باشگاه برو اگه میتونی

هیچ کدوم رو نمیشناسم یبارم ندیدمشون....

برم با مامانم حرف بزنم شاید گذاشت برم باشگاه:)

You.....:)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فکر میکنی باید اولویت اول دوستات باشیاین فکرارو بریز دوراونها هم مشکلات و خانواده ی خودشون رو دا ...

البته استارتر بی راهم نمیگه

خیلی از دوستان هم دیدی که چطورن ؟

اسمشون بیشتر دوسته

وگرنه کسی نمیگه باید اولویت باشی

من الان به دوستای چند ساله ام میگم بیا همدیگه رو ببینیم یا حرف بزنیم برای اونم یه بهانه جور میکنن که کار دارم و...

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

این حرف درسته ولی شما حاضری توی رفاقت ۴ ساله با کسی بمونی که فقد یک بارم بهت زنگ نزده حالتو بپرسه؟یا ...

بستگی داره

چون اولویت خودمم و میدونم توی «اجتماع دوستام بودن»

به روانم کمک میکنه اره میمونم

البته میمونم تا وقتی دوست خوبی پیدا کنم

ولی اینکه خودم رو با دلیل تراشی از همین جمع هم محروم کنم میدونم که تنها تر و غمگین ترم میکنه

پس بمون زنگ بزن تا وقتی دوست بهتری پیدا کنی

دنیا پر از رنج است، با این حال درختان گیلاس شکوفه می‌دهند🌸
هیچ کدوم رو نمیشناسم یبارم ندیدمشون....برم با مامانم حرف بزنم شاید گذاشت برم باشگاه:)

اره حتما باشگاه برو کلاس رقصی چیزی ، حداقل نمیذاره خدای نکرده افسرده و مریض شی

شاید یه چند تا دوست پایه هم پیدا شد

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

البته استارتر بی راهم نمیگه خیلی از دوستان هم دیدی که چطورن ؟ اسمشون بیشتر دوسته وگرنه کسی نمیگه با ...

نه معلومه بیراه نمیگه

اما ما دو تا گزینه داریم:

گزینه ی بد معاشرت با آدمهای متفاوت از ما

گزینه ی بدتر تنها موندن و فکر اینکه من رو کسی

نمیخواد و دوستی ندارم

طبق چیزهایی که خوندم اگر اولویت خودت باشی

بهتره توی همچین مواقعی که افسردگی داره میاد سراغت

خودت بری سراغ ادمها

حتی اگر باهات متفاوتن

اصلا مهم نیست بحثتون به کجا میرسه

مهم اینه خودت رو از آدمها دور نکنی

نه معلومه بیراه نمیگهاما ما دو تا گزینه داریم:گزینه ی بد معاشرت با آدمهای متفاوت از ماگزینه ی بدتر ت ...

بستگی به تیپ شخصیتی ادم و طرف مقابلش هم داره

ادم اگه همیشه دوستی و پیشنهادش یه طرفه باشه کمک خاصی به بهتر شدن روانش نمیکنه تازه چه بسا بدترم کنه !

چون هم اینکه حس بدی به ادم میده که بری التماس یه ادمی رو کنی که قدر نمیدونه و فکر میکنه ازت بالاتره و...

حداقل مگه اینکه طرف حرف گوش کنه و یه خرده راه بیاد

بستگی به تیپ شخصیتی ادم و طرف مقابلش هم داره ادم اگه همیشه دوستی و پیشنهادش یه طرفه باشه کمک خاصی به ...

بله دقیقا

درست میگی

منظور من هم نبود که بریم التماس کنیم

اما گاهی فقط نشونه هایی میبنی که اون طرف خیلی مایل به رفت و امد باهات نیست من میگم توی مدت افسردگی این نشونه ها رو ندید بگیرید چون معاشرت به حل مشکلات کمکتون میکنه

باشه ممنون ❤️

اشپزی شیرینی پزی انجام بده

یا فعالیت هایی که در کل دوست داری رو هم انجام بده خیلی به روحیه کمک میکنن

بعد اگه مدرسه میری برو پیش مشاور مدرسه باهاش مشکلت رو مطرح کن بگو با پدرمادرت هم صحبت کنه