2777
2789
عنوان

عادیم من 😐💔🥲

132 بازدید | 27 پست

من اصلا مثل همسن و سالام نیستم هیچ مسافرتی ندارم هیچ تفریحی ندارم حتی من یدونه فقد یدونه دوست هم ندارم:)

هیچ فامیلی ندارم حتی همکلاسی هامم خیلی باهام بد رفتار میکنن هیچ جا هم نمیرم آخرین باری که رفتم مسافرت ۳ سال پیش بود

...هیچ مهمونی هم نمیریم همش تو خونه یا افسردم با مریضم:)))🙃💔

You.....:)))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همکلاسی ، دختر خاله دختر عمو ...نداری با یکیشون دوست شو حداقل باهاشون یه بیرون برو تنهایی ادم افسرده ...

فامیل که هیچ با همشون قطع ارتباط کردیم

هم کلاسی هامم که گفتم چقد بد باهام رفتار میکنن:)

خب چرا نمیریحتما سعی کن با دوستات در ارتباط باشیتو زنگ بزن مهم نیستاما اینکه توی دایره ی دوستات بدون ...

خب اونا اصلا من براشون مهم نبودم اولویت اول هیچکس نبودم بخاطر همین جدا شدم بیرونم اجازه ندارم برم

مسافرت که این چند ساله با این گرونیها مردم کمتر میرن

منم چند ساله درست حسابی نتونستم برم

ولی خب سعی کن خانوادگی حداقل برید شهرتون رو بگردید یا خودت برو اصلا

البته شرایطت رو نمیدونم چطوریه

اگه میتونی کلاسهای مختلف ثبت نام کن اونجا دوستی پیدا کن

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

خب اونا اصلا من براشون مهم نبودم اولویت اول هیچکس نبودم بخاطر همین جدا شدم بیرونم اجازه ندارم برم

چرا فکر میکنی باید اولویت اول دوستات باشی

این فکرارو بریز دور

اونها هم مشکلات و خانواده ی خودشون رو دارن

و همینطور دوستای نزدیک هم دارن

مهم اینه تو هم بتونی تا حد امکان وارد جمع ها بشی

و خودت رو محروم نکنی

دنیا پر از رنج است، با این حال درختان گیلاس شکوفه می‌دهند🌸
مسافرت که این چند ساله با این گرونیها مردم کمتر میرن منم چند ساله درست حسابی نتونستم برم ولی خب سعی ...

اصلا مامانم و بابام مال این حرفا نیستن که بگن بریم حداقل پارک بریم روستا کنار شهر .......اونام نشستن تو خونه ..

کلاسم فقد زبان میرم که مامانم گفت ما وقت نداریم ببریم و بیاریمت پس آنلاین بردار( خودمم اجازه ندارم برم بیرون)

اصلا مامانم و بابام مال این حرفا نیستن که بگن بریم حداقل پارک بریم روستا کنار شهر .......اونام نشستن ...

با بچه های کلاس زبانت نمیتونی قرار بذارید برید ؟؟

باشگاه برو اگه میتونی

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚