2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نت سرچ کن دستورش یادم نیست ولی یه مایه شلی داشت با نشاسته درست میکردیم خیلی راحته فقط روغن زیاد میخواد

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

۲ استکان آرد سفید، ۱ لیوان شیر کم چرب، ۶ عدد تخم مرغ، ۴ ق س گلاب، ۸ ق س نشاسته گندم

🔴داخل یک ظرف تخم مرغها را شکسته و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.نشاسته رادر گلاب و شیر سرد حل کنید و به تخم مرغها اضافه کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.به دلخواه میتوانید از زعفران و یا رنگ خوراکی هم استفاده کنید.

باورتون نمیشه ولی مواد شیرینی پنجره ای آماده است. حالا داخل یک قابلمه گود مقدار زیادی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. توجه کنید روغن باید به اندازهای باشد که روی قالبها را بگیرد.

قالب شیرینی پنجره ای را داخل روغن قرار دهید تا گرم شود سپس قالب را از روغن بیرون آورده و تا جایی که نیمی از قالب مواد را بگیرد، داخل مایه شیرینی بزنید.

از یک کانال آشپزی برداشتم نمیدونم درسته یا نه

زیاد نمیشه این؟

خیلی میشه هرچی روغن داری باید مصرف کنی تا سرخ بشن ما درست میکردیم این همه تخم مرغ نداشت ذفتر آشپزی خونه مامانمه وگرنه عکس میدادم از دستورش

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

خیلی میشه هرچی روغن داری باید مصرف کنی تا سرخ بشن ما درست میکردیم این همه تخم مرغ نداشت ذفتر آشپزی خ ...

اره دیگه موادشو نصف کنم ولی شنیده بودم روغن تو قابلمه زیاد میخواد