2777
2789
عنوان

شام چی دارید❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بادمجان سرخ کردم باسیب زمینی و کشک پیازداغ نعناع دوتاحبه سیررنده کردم نمک فلفل عالی👍🏻

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

سالها رژیمی😣😣😣من 3 4ماهه دیگه خسته شدمچند بودیچند شدی؟؟

۱۰۸.با سایز۵۰ـ۵۲

الان۸۶با سایز۴۴ـ۴۶

دیگه بیشتر از ی ساله وزنم پایین نیومد.باید ورزش کنم عضلاتم سفت شه،حوصله ندارم

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
خواهرم دانشجوعه داره از دانشگاه میاد خونه ی مابابام فردا میاد دنبالش ۹ ساعت تو راه بوده هفت میرسهقیم ...

با حرفتون یاد دوران دانشجویی خودم افتادم🥲منم راه دور دانشگاه بودم بعد از امتحاناتم بهمن ماه بود میخواستم برم خونه وقتی شب رسیدم دیدم خواهرم که مجرد بود اومد استقبالم و گفت نذاشتم مامان شام بپزه خودم برات شام پختم آجی🥲یادش بخیر خوشمزه ترین خورشت فسنجون عمرم رو خوردم اونقدری بهم چسبید که بعد از سالها هنوز مزه اش زیر زبونمه

بعضی حرف ها مثل حرف شما آدم رو مسافر خاطرات میکنه🥲

ان شاءالله خواهر شماهم سلامت و موفق باشن و نتیجه زحماتشون رو ببینن❤️

اگر میخواهی دستت در دست خدا قرار بگیرد، با دست دیگرت دست ناتوانی را بگیر🤍 برای شادی روح اموات بی وارث، بد وارث، کم وارث و امواتی که خودکشی کرده اند،کار نیک کوچکی فراموش نشود🤍 از لبخندی کوچک تا آب دادن به گلی پژمرده🤍

خواهرم دانشجوعه داره از دانشگاه میاد خونه ی مابابام فردا میاد دنبالش ۹ ساعت تو راه بوده هفت میرسهقیم ...

خدا خواهرتو برات نگه داره

وزن 70/800 __ 19 بهمن 1404....... هدف اول:70🔒 ...... هدف دوم: 68🔒 ...... هدف سوم: 66🔒 ....... هدف چهارم: 64🔒 ...... هدف پنجم: 62🔒...... هدف ششم: 60🔒