2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 28 پست
ببین از گفتن این جمله که حواست به زنت باشه گذشته جزئی ترین کاراهم هی یادآوری میکه

باور کن داره خودش و ب آب و آتیش میزنه ک بگه من مادرشوهر خوبی هستم

اگ خیلی اذیت میشی همسرت باید خودش وارد عمل بشه و بگ خودم میدونم ولی فقط مدارا کن

اونم کم کم اوکی میشه

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بیشتر کارای که نامزدم انجام میده رو مادرشوهرم هی تکرار میکنه که برای من انجام بده نه که نامزدم ...

اگه نامزدت خوبه برات مهم نباشه. مادرشوهرت همزمان هم داره خودشیرینی میکنه برات هم بهت میگه که حرفش برش داره و پسرش به حرف اونه.

باور کن داره خودش و ب آب و آتیش میزنه ک بگه من مادرشوهر خوبی هستماگ خیلی اذیت میشی همسرت باید خودش و ...

دقیقا همه فکر میکنن از محبتشه ولی قشنگ مشخصه که داره دخالت میکنه و این ادامه دار هست

چجوری به نامزدم بگم

خب چی بهش بگم چجور بگملطفاً خواهرانه راهنماییم کنید

نمیدونم والا منم با دو تاش دارم سروکله میزنم

منم نمیتونم ذاتشونو عوض کنم فقط موهامو سفید کردم

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
دقیقا همه فکر میکنن از محبتشه ولی قشنگ مشخصه که داره دخالت میکنه و این ادامه دار هستچجوری به نامزدم ...

ببین اگ شوهرت خودش مادرش و خیلی دوست داشته باشه تو هرچی بگی میشی آدم بده

میگ عه ببین مامان من انقد هوای عروسش و داره اونوقت این زن من چقد بد بینه بهش

برای همین میگم مدارا کن

تا نامزدی بعدش ک بری خونه خودت ب مرور کم و کمتر میشه

ولی اگ بازم اگ خیلی ناراحتی توی موقعیت مناسب و وقتی حال همسرت خیلی خوبه بهش بگو

و اینجوری هم بگو ک

اول از مادرش تعریف کن

خوبیاشو بگو

بگو این مسئله ک ناراحتت میکنه بگو

بازم خوبی شو بگو

ب این روش میگن روش ساندویچی

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

ببین اگ شوهرت خودش مادرش و خیلی دوست داشته باشه تو هرچی بگی میشی آدم بده میگ عه ببین مامان من انقد ه ...

خب با چه شیوه ای ناراحتیم رو بگم مثلاً بگم کاش مامانت بیخیال میشد ما از پس خودمون برمیایم

خب این دخالت هست نه محبت داره فقط من و آزار میده

وقتی نامزدت یا مادرش جلوتر میگن که اره مامان گفته فلان کارو برات بکنیم خودتو خیلی بی اهمیت نشون بده . اصلا حساسیت نشون نده که بدتر میشه . به مرور همه چیز درست میشه .

خب با چه شیوه ای ناراحتیم رو بگم مثلاً بگم کاش مامانت بیخیال میشد ما از پس خودمون برمیایم

اینی جمله رو ک بگی همه چیزو خراب میکنی ک دختر

بگو من خیلی برام جالبه ک مامانت انقد من براش مهم هستم ک ب تو همش گوشزد میکنه ک هواست ب من باشه و مادرشوهر این جوری خیلی کم پیدا میشه اصولن حسادت میکنن اما مامان تو خیلی هواسش ب همه چیز هست

اما این باعث میشه ک تو عادت کنی ک مامانت مدام بهت گوشزد کنه

من دوست دارم حتی شده یادت بره ولی خودت ب یاد بیاری نه اینکه همیشه لقمه اماده تو دهنت باشه البته ک میدونم همش از محبت مادرت

اما من احساس میکنم دارم اذیت میشم

ی کم اینارو بالا پایین کن بگو

اینی جمله رو ک بگی همه چیزو خراب میکنی ک دختربگو من خیلی برام جالبه ک مامانت انقد من براش مهم هستم ک ...

ممنون عزیزم

من میتونم اگر گاهی مشکلی برام پیش اومد باهاتون صحبت کنم همین که به یه نفر بگم آروم میشم دیگه سریع واکنش نمیدم

چون خیلی برخوردای تند داشتم باهاش که همه چی رو همین جور که میگی خراب کرده

من کسی رو ندارم که باهاش راجب این مسائل صحبت کنم لطفا فکر کنید من جای خواهرتون هستم

ممنون عزیزممن میتونم اگر گاهی مشکلی برام پیش اومد باهاتون صحبت کنم همین که به یه نفر بگم آروم میشم د ...

اره عزیزدلم

حتما خوشحال میشم اگ بتونم کمکت کنم

ممنونم من با اجازتون بهتون درخواست میدم

خواهش میکنم عزیزم