هوای_بارونیییی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 349 عنوان مادرشوهرم 319 بازدید | 24 پست بچه ها مادرشوهر من همش میخواد نامزدم رو رخ میبره مثلاً وقتی بیرونیم پیام میده براش غذا بگیر ، یا مثلاً میگه بهش گفتم به من زنگ زده یا نه و چیزای دیگه این خیلی عذاب اوره برام😢توروخدا بیاید باهام حرف بزنید بگید چیکار کنم امروز | 17:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abcdefghijklmابپسدجچ عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 118 راستش میخوام بگم چرا با چنین خانواده ای وصلت کردی اصلاولی حتما خیلی طرف رو دوست داشتیاما بعدا خیلی بیشتر اذیت میشی چون مادرشوهرت که تو اون سن دیگه اخلاق تغییر نمیکنه یا درست نمیشه
139999 عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3473 یعنی میگ حواسش،ب تو باشه؟این بده؟ آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم میگویمت از دور دعا، گر برسانند.
هوای_بارونیییی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 349 نفهمیدم یعنی بیشتر کارای که نامزدم انجام میده رو مادرشوهرم هی تکرار میکنه که برای من انجام بده نه که نامزدم آدم سردی باشه ولی خب این حرکت مادر شوهرم برام حس بدی داره
هوای_بارونیییی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 349 یعنی میگ حواسش،ب تو باشه؟این بده؟ ببین از گفتن این جمله که حواست به زنت باشه گذشته جزئی ترین کاراهم هی یادآوری میکه
139999 عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3473 یعنی بیشتر کارای که نامزدم انجام میده رو مادرشوهرم هی تکرار میکنه که برای من انجام بده نه که نامزدم ... مادرشوهرت عملن داره ب شوهرت میگ ک تو اولویت زندگیش هستیکجاش بدهمادرشوهرم حسود ندیدی ک شاخ دربیاریخداتم شکر کن ازشم تشکر کن آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم میگویمت از دور دعا، گر برسانند.
mamanetahaaa عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5288 یعنی چی؟یعنی مادرشوهرت کارای شوهرتو برای تو انجام میده؟ ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
آوا8 عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5960 یعنی بیشتر کارای که نامزدم انجام میده رو مادرشوهرم هی تکرار میکنه که برای من انجام بده نه که نامزدم ... الان باید از شوهرت ناراحت باشی نه مادرشوهرت من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤