2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

177 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

من فارغ التحصیل سال ۴۰۲ هستم و میخوام امسال هم کنکور بدم

برای ترمیم معدل ، باید همه درس های یازدهم و دوازدهم رو ترمیم کنم ؟ یا میتونم فقط اونایی که نمره پایینی گرفتم رو ترمیم کنم ؟

لطفا راهنماییم کنید ، بخدا هر مشاوری یه چیزی میگه ، گیج شدم والا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین ۶ درس ۱۱همه درسای ۱۲ترمیم تک درس نداریم همه ارو باید ترمیم کنی

اگر برای بار اول بخوای همون سال ترمیم کنی چی ؟ اینجوری گه جواب ترمیم به کنکور نمیرسه هیچ وقت

کاربر تعلیقی سال ۹۸ به خاطر واکسن 💔🥲به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

ببین ۶ درس ۱۱همه درسای ۱۲ترمیم تک درس نداریم همه ارو باید ترمیم کنی

تاریخ ترمیم یازدهم و دوازدهم به هم برخورد نداره ؟ یعنی امکانش هست دو تا آزمون رو تو یک روز بدم؟!!

یعنی چی جوابش نمیرسه؟

خب کسی که کنکور تیر میده باید شهریور انتخاب رشته کنه مهر بره سرکلاس ، دیگه کی میرسه ترمیم معدل کنه که جواب سوابقش روی تراز کنکورش تاثیر داشته باشه ؟

کاربر تعلیقی سال ۹۸ به خاطر واکسن 💔🥲به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

اگه میخوای کنکور 1406 شرکت کنی گمونم باید همه دروس پایه یازده و دوازده رو ترمیم کنی اما برای 1405 پایه یازدهم ۶ درس هست

این کاربری دست دو نفره لطفا کارآگاه بازی در نیارید 🌝

سوالتون رو متوجه نشدم

ببخشید من از سر کنجکاوی میپرسم اخه زمان ما فرق داشت الان دوباره گفتم به اون دوستمون 😄