2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 26 پست
خب کسی که کنکور تیر میده باید شهریور انتخاب رشته کنه مهر بره سرکلاس ، دیگه کی میرسه ترمیم معدل کنه ک ...

عزیزم ببخشید من دارم جوابتون رو میدم

کسی که امسال کلاس دوازدهم هست مثلا خرداد باید بره امتحان نهایی بده و اگه خواست برای سال یازدهمشو ترمیم کنه امتحان نهایی یازدهم رو هم باید شرکت کنه در این صورت پایه یازدهم رو ترمیم کرده پایه دوازدهم که اصلا ترمیم نیست اسمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهریور جواب ترمیم معدل میاد فکر کنم

یعنی اگه بخواید ترمیم کنید باید شهریور دوباره همه رو ترمیم کنید ! چقدر زیاددد چقدر الکی باید امتحان بدید ! اصلا خودشون چطور میتونن این همه ازمون برگزار کنن واقعا متاسفم 🥲💔

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

عزیزم ببخشید من دارم جوابتون رو میدم کسی که امسال کلاس دوازدهم هست مثلا خرداد باید بره امتحان نهایی ...

ممنون عزیزم از جوابت

اگه دوازدهم رو خواست ترمیم کنه چی ؟ دوباره سال بعد امتحان میده 🥲

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

یعنی اگه بخواید ترمیم کنید باید شهریور دوباره همه رو ترمیم کنید ! چقدر زیاددد چقدر الکی باید امتحان ...

اصلا شهریور نباید ترمیم کنه اون امتحانی که تو شهریور برگزار میشه فقط برای کسایی که تجدید اوردن و اصلا جز سوابق حساب نمیشه که تاثیر بزار رو کنکور

کسی که میخواد معدل تو کنکورش اثر بزاره باید خرداد فقط امتحان بده

ممنون عزیزم از جوابت اگه دوازدهم رو خواست ترمیم کنه چی ؟ دوباره سال بعد امتحان میده 🥲

بله

فرضا یک نفر میخواد فقط تاثیر دوازدهم رو داشته باشه فقط میتونه تو امتحان نهایی خرداد شرکت کنه که براش تاثیر داشته باشه