2777
2789
عنوان

چقدر مردا حسودن

371 بازدید | 18 پست

طرف باورش نمیشه ماشین من از مال بهتره هی میگه عکس بده😂😂😂 پرنسسای ریشو

داروسازی شهید بهشتی💆🏻♀️💊 قانون شماره يك: هرگز شماره دو نباش️ 🍁 در حــدی فاز دارین ک برق هم شمارو بگیره میـپره:)) ️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماشین جفتتون چیه کنجکاو شدم🥲

دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂

ماشین ت چیه ماشین اون چیه

نمیدونم پراید پژو من لکسوس دارم هی میگه نه عکس بده😂

داروسازی شهید بهشتی💆🏻♀️💊 قانون شماره يك: هرگز شماره دو نباش️ 🍁 در حــدی فاز دارین ک برق هم شمارو بگیره میـپره:)) ️

دقیقا

من همیشه تعجب می کنم می بینم می گن حسادت ویژگی زنانه س!!

در حالی که مردا توانایی پذیرش کوچکترین برتری یه زنو نسبت ب خودشون ندارن

یه روزی یه انشاء نوشتم، تو مدرسه خیلی تشویق شدم بابت نوشتار و سبک نگارشم! به گمونم همون روز بود که فهمیدم قلم بهتر از زبونم می تونه رویاها و احساسات قلبیم رو به مردم نشون بده؛ دو سال بعدش تو استان رتبه آوردم. هنوزم لذتش اون ته ته های ذهنم هست. از اون به بعد قلم به دست گرفتم و از غم و گلایه هایی که هیچ وقت به کسی نگفتم، نوشتم. همیشه دوست داشتم نویسنده باشم ولی نشد. چراش هم چون غمگینه بماند تو سینه من تا شماها هم غمگین نشید♥ ولی تا ابد برای خودم و قلب شکسته م می نویسم. یه زمانی وقتی سیزده سالم بود دوست داشتم بمیرم چون پدرم عذاب مادرم و من بود. ولی این خواسته م زمانی به سیاهی ها پیوست که خواهر کوچولوم رو گذاشتن تو بغل من سیزده ساله! زندگیم سخته ولی با آغوش باز می پذیرمش چون برای زندگی خواهر کوچولوم باید تلاش کنم. از خودم می زنم تا عزیزدلم کمبود نداشته باشه؛ آره شاید هیچ وقت به خاطر وضعیتی که توش به دنیا اومدم خوشبخت نشم ولی برای خوشبختی اون همه کار می کنم؛ حتی زندگی می کنم و نمی میرم!

خوب عکس بده باورش بشه

عزیزم من نیازی ندارم به کسی ثابت کنم اینجا که

دقیقامن همیشه تعجب می کنم می بینم می گن حسادت ویژگی زنانه س!!در حالی که مردا توانایی پذیرش کوچکترین ...

زور بهشون میاد انگار